"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC

Sursa: Liviu Armin Avram

"Când întreținem o relație sexuală cu cineva începe un întreg proces energetic.
În primul rând se produce o conexiune,o unire între cele două chakre bază(Muladhara),din această intimitate aura ambelor ființei se contopește astfel încât prin această fuziune se creeaza o mare cantitate de energie aurică care îi cuprinde pe ambii.
În urma actului sexual rămâne o AMPRENTĂ energetică si karmica.
Cu cât întreții mai multe acte sexuale cu o ființă, conexiunea devine mai profundă.
Din această cauză ne re amintim des de fostul..fosta..acea vibrație si acele lanțuri energetice care au existat odată si ne au unit cândva, continuă să transmită energie la nivel subtil!
În fiecare relație pe care o avem cu cineva, împrumutăm o parte din energia celuilalt.
Dacă ai relații cu persoane de vibrație joasă, inconștiente, slăbite din punct de vedere spiritual,false în iubire,cu un nivel redus de lumină interioara,instabili(instabile)..preiei aceste vibrații..treci într-o stare si tu care nu te mulțumește, în care nu ești fericit(a) chiar daca ar exista motive să fii mai optimism,voios.. liniștit(a)..
Dacă persoana respectiva a facut ceva care i a marcat karma în aceasta existența,si tu împrumuți acel ceva care pe viitor atrage situații negative în viața ta si nici idee nu ai care era defapt cauza"nenorocirii"(experienței negative)!
Atunci când ai relații cu ființe care se curăță energetic continuu, conștienți,plini de lumina interioara,iubire,se produce un schimb impresionant de energii pozitive în folosul ambelor persoane.Efectiv cresc în iubire si nivelul(stadiul) de conștiința se mărește(modifica )..
Această energie rămâne în cei doi sub formă de noi coduri de lumina.
Daca ai relații cu cineva care deja are un partener stabil,vei imprumuta si energia partenerului stabil(soț, soție..)plus din energiile cu care acest partener stabil ar fii întreținut relații dea lungul vieții sale..
Minunat,nu?
Nu i absolut niciun bai..doar suntem inconștienți atâta tot..nimic rău în asta!
Oare la ce ar servi ritualurile de binecuvântare a uterului unei femei mă intreb eu🤔au vreun rost în harababura asta?de ce după ritualurile respective sunteți mai vioaie,optimiste, simțind că ați lasat poveri jos?hmm..interesant..de ce după ritualurile respective vă vine ciclu cu o saptamana mai devreme,cu dureri si alte minuni?interesant..
Oare folosesc la ceva ritualurile de transformare a energiilor negative?🤔sa nu mi spuneti ca ati devenit constienti de rolul care il au🤨
V ati intrebat de ce atrageți în viața voastră persoane cu care în timp conștientizați că vă unesc relații goale..dureroase.. fără viață..?
1.Ce vibrație aveți..aia atrageți..
2.Lectie karmica
3.Conflicte interne..te valorezi?te iubesti?
Așa că..te îndrăgostești de ființe care nu sunt capabile sa te iubească.. să te valoreze..chiar să te folosească ca o marionetă.
Trebuie sa ajungi așa ca să fii în stare să îți înveți lecția?
Faceți dragoste de câte ori simțiți nevoia,dar înainte de astaaaaa vibrati înalt ca să puteți să atrageți o persoană cu care puteți CREȘTE, nu una care să vă tragă în JOS!!!
PERSOANELE CARE VIBREAZĂ PE FRECVENȚE ÎNALTE SUNT PLINE DE LUMINĂ INTERIOARĂ!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard