Cele mai des intalnite 5 Atasamente Aurice care distorsioneaza

 1. Corzi Eterice,stringuri,legaturi energetice – Taierea legaturilor energetice este optimala pentru eliminarea efectelor negative ale relatiilor,interconectari cu tot si toate!

Corzile si Cordoanele eterice se pot forma intre soti sau fosti soti, parinti, iubiti, prieteni apropiati, colegi si parteneri,vii,nevii(dezincarnati),animalute,entitati de tot felul, etc. Arata ca niste tuburi de energie care transfera energie de la o chakra la alta intre cei legati prin ele in functie de tipul atasamentului format.
Un exemplu de relatie disfunctionala: unul din parteneri poate sa-i ofere celuilalt obsesiv iubire si grija peste masura (legatura formata din chakra inimii supra-activata) iar partenerul cel mai probabil intretine atasamentul pentru ca se simte vinovat sa isi lase partenerul singur sau joaca prin strategii parazitare rolul victimei care trebuie salvata de la propriul inec (legatura formata din a 2a chakra).
Odata ce s-au format atasamente in relatia ta, corzile incep sa se manifeste si pierzi energie importanta chiar si dupa o despartire cu actele de divort semnate. Probabil ai observat cat de puternica este trairea cand il/o vezi sau te suna EX si tresari, iti transpira palmele, ti se usuca gatul, clipesti incontrolabil si ti se schimba pulsul si ritmul respiratiei.
Asta pentru ca esti implicat fizic. Deci curatarea lor te ajuta la echilibrarea sistemului nervos si sistemului endocrin sa nu te mai gandesti fara control. Atat de puternica este taierea corzilor energetice.
2. Forme-Gand – constructii MENTALE cu frecventa proprie. Omul sub incidenta Legilor Universale creeaza continuu GANDUL care se manifesta si FORMEAZA realitatea.
Influentele negative pot exista in chakre si independente de acestea sub forma de imprint, iluzie, program, tipar negativ, etc. care determina fracturarea energiei sufletului tau.
Aceste forme-gand sunt reprezentate de zone gri-negre in chakre si genereaza sub-activitate sau supra-activitate.
Gandurile negative repetitive cu emotie puternica creeaza forme-gand negative precum: “Am nevoie de/Nu am bani”, “Barbatii sunt…”, “Nu pot sa slabesc”, “Carnea este rea”, “Am pierdut timpul”, “Nu sunt destul de buna”, “Nu sunt pregatita”, “Ceilalti nu sunt de acord cu mine”, “Oamenii sunt rai”, “Nu pot sa cred ca mi se intampla asta”, “Banii sunt rai”, “Dumn..eu ma pedepseste”, “Trebuie sa scriu ca sa nu uit”, “Guvernul/oculta/presedintele/illuminatii/masonii/seful/Dumn....u/parintii/ADN-ul/KARMA/ sunt de vina”, etc.
De exemplu, un imprint de tradare se instaleaza in a 4a chakra si cauzeaza individului probleme sa se increada in partenerii de viata dar si sufletul are de-a face cu dificultati sa primeasca incredere in cariera si relatii.
Aceste forme-gand atrag dupa sine O RETEA de oameni, locuri, oportunitati si evenimente DE FRECVENTA SIMILARA .
Odata ce eliberezi complet aceste forme-gand care iti incetoseaza judecata, eliberezi tensiunea negativa acumulata, adica scapi de blocaje si iti reprogramezi subconstientul. Drept rezultat, iti cresti frecventa si manifesti reteaua mai Inalta de oameni si oportunitati. Ce mai astepti?
3. Chakra Sub-activata: Momentele traumatice din viata ta sau gandurile limitative pe care le-ai tot energizat te pot epuiza incat iti poti scadea inconstient energia din chakre la 20% (supra-activata poate creste peste masura la 500%).
Activarea tuturor chakrelor la 100% inseamna activarea imprintului originar de sanatate, acolo unde mintea este in aliniament complet cu trupul si spiritul.
De exemplu daca in copilaria ta ti-a fost subminata autoritatea si ai avut parte de abuzuri, atunci ego-ul tau (a 3a chakra) a avut de suferit extrem de mult si ai putea ca acum sa fii centrat(a) pe cum sa iti cresti increderea in tine si sa ai o personalitate puternica. O femeie ar putea dezvolta mai mult energia masculina si are dificultati sa ramana insarcinata sau un barbat ar putea avea un testosteron scazut, ar putea cheli SAU pe cealalta parte ar putea manifesta frustrari, excese de furie, ton ridicat, nervozitate crescuta acolo unde nu este NICI un pericol real.
O chakra sub-activata poate imbolnavi personalitatea, stomacul si chiar influenta negativ digestia prin alterarea florei din stomac. Sunt numeroase studii serioase privind influenta florei din stomac asupra alopeciei si a bolilor auto-imune.
4. Fiinte Neintrupate – Entitati: Desi e foarte posibil sa fi vazut filme SF cu entitati din alta dimensiune care controleaza corpul altor persoane si maestrii exorcisti care scot spirite rele din oameni cu tot meniul scenografic exagerat, aceste lucruri contin ADEVAR.
In realitate, fiinte dintr-un plan eteric fara trup se hranesc cu emotii precum mila, frica, anxietate, rusine, ura si amaraciune, vina si suferinta.
In plan astral, exista o intreaga "petrecere" de astfel de suflete care se ataseaza de energia ta emotionala odata ce ai avut o trauma severa sau o boala pentru ca atunci campul tau de energie, scutul daca vrei, scade si esti susceptibil la noi tipare de gandire negativa, ai voci in capul tau si fara sa iti dai seama pierzi controlul cand iti sunt apasate butoanele.
Poti fi afectat de energia acestor entitati din campul altei persoane cand ai FISURI in propria ta bula energetica.
I-ai vazut pe cei mai multi oameni care intra in certuri interminabile si lupte, de fapt entitatile se razboiesc intre ele. Si tu poti simti prezenta acestor entitati monitorizand felul cum te simti in preajma persoanelor. Daca brusc incepi sa te simti iritat/a fara prea multa interactiune cu persoana mentionata sau chiar ai ganduri nepotrivite situatiei tale curente, visezi ciudat si ai stari de agitatie fara nici un motiv MASURABIL, atunci probabil pastilele si vizitele la cineva care are initiale in fata numelui s-ar putea sa nu te ajute.
Curatarea Aurei este SOLUTIA.
5. Scurgeri de Energie – Reteaua Aurie este membrana energetica formata din 144.000 de puncte de intersectie care reprezinta TOATE alegerile de viata posibile. Orice ruptura in Reteaua Aurie reduce drastic toate alegerile noastre de viata.
Rupturile corespund de regula cu o chakra specifica. Daca exista o ruptura in chakra inimii atunci va fi o scurgere de energie si are legatura cu incapacitatea de a oferi si primi IUBIRE deasemenea de a avea relatii satisfacatoare cu sine si ceilalti.
Alegerile de viata sunt importante. Acestea nu sunt alegerile zilnice. Au de-a face cu cariera, continuarea sau intreruperea unei relatii sau cu directia pe care sa avansezi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC