Trepte energetice

 "Ne aflam intr-o perioada in care exista un mare interes pentru spiritualitate, comparativ cu ceea ce se intampla in urma 10 ani, spre exemplu. Tot mai multi oameni se trezesc spiritual si constientizeaza faptul ca sunt fiinte energetice, ca exista mai multe Dimensiuni, etc. Ca atare, tot mai multi oameni au nevoie de ghizi/ profesori/ indrumatori/ vindecatori si tot mai multi oameni se simt chemati sa lucreze in aceste domenii.

In urma cu 10 ani era destul de dificil sa-ti faci o cariera in domeniul vindecarii cu energie, pentru ca multi oameni nu credeau in asa ceva si priveau cu retinere acest gen de activitati sau chiar ii criticau/ ironizau/ atacau pe cei care faceau astfel de terapii.
In plus, multe invataturi religioase indeparteaza oamenii de ideea de a-ti accesa Divinitatea din interior, acreditand ideea ca Divinitatea este ceva exterior si foarte indepartat de noi. De aceea unii dintre cei care au evidente talente/abilitati in a lucra cu energiile nu au incredere in ei, nu cred ca este posibil sa realizeze/intermedieze ei asemenea vindecari. Ca atare, multi dintre cei care si-au descoperit astfel de abilitati au nevoie ca altii sa le spuna ca este posibil sa faci asemenea lucruri, ca toti avem astfel de abilitati, pe care le accesam cand este momentul potrivit pentru noi, ca toti avem scanteia de Divinitate in interiorul nostru, ca nu avem nevoie de intermediari ca sa comunicam cu Divinitatea.
Si este nevoie de multi ghizi/ indrumatori/ “profesori” pentru ca fiecare rezoneaza cu un alt tip de profesor, fiecare intelege /invata cel mai bine de la un anumit tip de profesor.
Insa este foarte important sa intelegem ca oamenii nu mai rezoneaza cu “profesorii” care se pun singuri pe un piedestal, care se considera “mai buni” decat ceilalti, care isi exercita puterea asupra celorlalti, ci de profesori care impartasesc ceea ce stiu si care permit celorlalti sa ia ceea ce li se potriveste, fara a forta pe nimeni, fara a judeca pe nimeni, fara a-i obliga pe ceilalti sa accepte niste lucruri cu care nu rezoneaza, fara a pretinde ca exista o singura Cale – Calea lor.
Un adevarat profesor spiritual nu se comporta ca si cum ar fi detinatorul Adevarului absolut si nu cere altora sa-i adopte adevarul, ci ii ajuta pe ceilalti sa-si descopere propriile adevaruri, la nivelul la care se afla acestia si le permite sa creasca/evolueze in ritmul potrivit pentru ei. "(Lee Harris)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC