"SIMPTOMELE ASCENSIUNII

 INALTAREA înseamnă ridicarea frecvenţei noastre personale energetice. Apare atunci când aducem din corpul nostru spiritual sau din Sinea Dumnezeului Multidimensional, straturile noastre de „lumină”, în forma noastră fizică. Pe măsură ce integrăm în fiinţa noastră, mai mult din esența noastră spirituală adevărată, ne extindem câmpul auric al fiinţei, sistemul nostru de chakre și activăm firele noastre inactive ale ADN-ului. Acest lucru ne permite să ne mișcăm în stările superioare ale conştiinței, care accesează în noi înşine, o nouă realitate sau dimensiune. Vă rog să înțelegeți, când spun un nivel mai înalt al conştiinței, nu vreau să spun, „mai bun”. Conștiința fundamentală este conștiința, „mai mare”, fiecare dintre noi are exact același potențial de a activa, și de a atinge stările noastre înalte de conştiință. Conștiința mai mare înseamnă o mai mare legătură cu Sinele nostru Dumnezeu și o înțelegere mai profundă a universului. Înălțarea și ridicarea vibrației noastre este o alegere spirituală personală. Fiecare dintre noi are același potențial de a se înălţa; este vorba de alegerea voinței noastre proprii și de intenția de a ne permite să facem acest lucru. Toate sufletele se mută în cele mai înalte stări ale conștiinței.

Pe măsură ce ne ridicăm vibrațiile și ne urcăm pe nivele mai înalte ale conştiinței, putem să simțim un anumit disconfort emoțional, mental și fizic. Transformăm celulele noastre bazate pe carbon cu vibrații mai joase, în celule cristaline, „pline de lumină” cu vibrații mai înalte. Trecem printr-un proces alchimic al corpului, minţii și spiritului. Pe măsură ce urcăm, depășim karma. Tot ceea ce este gata să fie eliberat va fi trecut în revistă pentru a aduce o schimbare în experiența noastră de viață. Relațiile vechi, activitățile, locurile de muncă, sistemele de credință, locul de reşedință etc … nu mai pot servi binelui nostru cel mai înalt. Aceasta este o experiență pozitivă și va duce la o creștere personală extraordinară, chiar dacă uneori poate fi incomodă și haotică. Pentru a ne înălța, este necesar să ne deschidem spre schimbare și să trecem într-un loc al predării și alocării. Orice disconfort este temporar! În cele din urmă, oricine alegând să urce în stările superioare ale conștiinței, se va muta într-o stare de sănătate, armonie, bucurie, pace, abundență spirituală, conștiință deplină și conștiință a unităţii. (mai jos sunt oferite punctual, explicaţii ale transmutărilor şi simptomelor ascensiunii.)
💥Disconfortul emoțional este resimţit prin:
1. Pierderea identității
Simțiți că vă pierdeți. Nu vă mai simţiţi corespunzători.
2. Noaptea întunecată a sufletului
Pe măsură ce vechiul moare, (moartea ego-ului) și faceți loc nașterii celui nou, (Sinelui Spiritual), vă puteți confrunta cu o creştere a haosului în viața voastră. Vechile voastre căi nu mai lucrează pentru voi! Cu cât mai devreme puteţi renunța la vechi, și să vă lăsaţi să intraţi într-un nou mod de gândire, și să fiţi mai liniștiţi, viața voastră se va mișca.
3.Depresia, durerea, tristețea, pierderea identității și confuzia sunt frecvenţe din timpul nopții întunecate a sufletului.
În timpul procesului de curăţare, corpul vostru emoţional poate suferi tulburări
O săptămână puteţi experimenta Bucuria, Extazul și Exaltarea, iar săptămâna viitoare vă puteți confrunta cu Furia, Frica şi Confuzia. S-ar putea să simțiți că ceva este în neregulă cu voi. Acestea fac parte din procesul de compensare, așa că vă rugăm, să nu vă judecaţi.
4. Sensibilitate bruscă extremă la medii puternice și aglomerate
În timp ce corpurile voastre energetice se schimbă rapid, veţi dori să staţi mai mult timp singuri, în spațiul vostru sacru. Legătura voastră cu Pământul și natura se adâncește și începeţi să experimentaţi unificarea și fluxul universal al tuturor lucrurilor vii.
5. Dorinţa sporită de a vă înconjura de oameni, „asemănători” și de relații sănătoase
Pur și simplu nu puteţi tolera medii cu vibrații scăzute sau relaţii toxice.
6. Iritabilitate și anxietate!
Accelerarea timpului și a sentimentului că nu puteţi face tot ceea ce trebuie făcut.
7. Sentimente de disperare și copleșire
Trupurile voastre fizice, emoționale, mentale și spirituale integrează de la Sinele vostru Dumnezeu, energii vibrationale mai înalte. Când vă confruntaţi cu Dumnezeu, vă confruntaţi cu voi înșivă! Lucrurile care trebuie vindecate sunt ridicate la suprafață pentru a le depăși. Comportamentele şi acțiunile anterioare sau karma, sunt echilibrate la o rată accelerată. Sinele Dumnezeu iubește necondiționat, dar energia necorespunzătoare trebuie să fie pusă în balanță … nu poate fi luată cu voi! Ritmurile ritmice ale trecutului vostru, vibrează și afectează modul în care vă simţiţi.
8. Neândemânare, senzaţie de neputinţă
Sunteţi neatenţi.
9. Creșterea dezvoltării și conștientizării psihicului
Dacă nu sunteţi obişnuiţi cu adevărul realităţii, abilitatea de a vedea dincolo de voaluri poate fi deranjantă din punct de vedere emoțional. Acestea sunt abilități naturale care se vor întoarce la toţi cei care aleg trezirea și extinderea conștiinței. Fiți de acord cu acest proces și nu-i opuneţi rezistenţă. Lucrați prin temerile voastre. Aţi câștigat întoarcerea darurilor voastre spirituale, le-aţi întâmpinat! Vă poate ajuta să găsiți un grup în care puteți vorbi despre aceste experiențe fără ca cineva să-și pună judecata asupra voastră. Unii oameni au teamă extremă faţă de abilitatile psihice, şi unii simt că aceste abilităţi nu ar trebui niciodata discutate şi ar trebui sa rămână secrete.
Sunteţi în mijlocul ascensiunii planetare! Adevărul vă este descoperit și vă întoarceţi la moștenirea și potențialul vostru divin! Este timpul să împărtășiți aceste experiențe astfel încât să puteţi reduce trauma, șocul și teama care apar atunci când oamenii încep să experimenteze adevărul realității.
💥Disconfortul mental înseamnă:
1. Mintea / ego-ul / intelectul vostru se va lupta pentru a se potrivi cu adevărata natură a realității. Va încerca să se agațe de vechi, şi nu va dori să se schimbe sau să schimbe. Mintea
voastră poate începe să intre în panică, în timp ce vă confruntați cu dezintegrarea vechii voastre realități. Vina, furia, frica și frustrarea sunt foarte frecvente.
2. Dificultatea de a avea un gând clar; gândire înceţoşată.
Pierderea memoriei.
3. Dificultăți de comunicare
Oamenii par, să nu vă audă sau să vă înțeleagă.
4. Mintea în treaptă de viteză ridicată
Arată arderea înafară.
5. Obsesivitate, trebuie să înțelegeţi ce se întâmplă.
6. Excludere pentru perioade lungi de timp, nu există dorinţă pentru a face ceva.
💥Disconfortul fizic înseamnă;
1. Energie electrică intensă și căldură care circulă prin corp
Corpul este reîncărcat pentru a transporta frecvențe mai mari. Apar experiențele Kundalini.
2. Vertijul, amețelile și spasmele au loc adeseori în creierul Vostru! Partea dreaptă și cea stângă a creierului, energiile voastre masculine și feminine sunt echilibrate, iar glandele pineale, hipofizare și hipotalamice sunt activate. De asemenea, vă confruntaţi cu un timp dificil, care se bazează pe energiile superioare ale centrului galactic și pe intrarea voastră divină, prin chakra coroanei. Exercițiile zilnice de „împământare”, extinderea și creşterea „rădăcinilor” energetice, din chakra voastră rădăcină în Pământ, vor fi de ajutor.
3. Detoxifierea intensă
Dacă corpul vostru eliberează toxine, ar putea să apară senzații de erupție, căldură, mâncărime, furnicături sau târâri pe piele. Pielea este cel mai mare organ de eliminare.
4. Detoxifierea poate produce durere …
La nivelul șoldurilor, genunchilor, mușchilor și articulațiilor, și tulburărilor gastrointestinale, deoarece corpul încearcă să elibereze rapid tot ceea ce îl împiedică să atingă vibrațiile mai mari.
5. Sunetele înalte și bâzâitul din urechi sunt indicațiile că vă creșteți vibrațiile, și vă accesați aspectele dimensionale mai înalte ale dvs. înșivă.
6. Iritabilitatea Sistemului nervos, atacurile de panică sau atacurile de anxietate
7. Palpitații cardiace
Chakra inimii se deschide, se activează și se extinde. Trebuie să pompeze mai repede pentru a se adapta noilor energii care vin din centrul galactic și de la sinele vostru. Pe măsură ce inima se extinde, s-ar putea, de asemenea, sa apară dificultăţi în respiraţie sau dificultăţi pentru a respira adânc.
8. Dureri de spate
Tiparul coloanei vertebrale este modificat, pentru fi ocupată de frecvențe mai mari și pentru a fi pregătită pentru creșterea energiei kundalini.
9. Presiunea craniană, durerile de cap, durerea gâtului și umărului
Migrene.
10. Dureri ale corpului
Structura voastră veche se dizolvă, dând naștere structurii voastre cristaline. Corpul este pregătit să dețină mai multă lumină și o vibrație mai mare. Pe măsură ce vă înălţaţi, energia se blochează în corpul eteric și creează blocaje. Exerciții, masaj și băi calde cu sare de Epsom, vă vor ajuta energetic. De asemenea, scăldatul la soare ajută arderii blocurilor eterice şi mucoasei, care se colectează în mod natural, deoarece întregul nostru sistem transmite toată densitatea în lumină.
11. Retenție de apă
Corpul vostru cristalin necesită mai multă clorură de sodiu pentru a se înălţa. De asemenea, sistemul vostru limfatic este afectat datorită detoxifierii rapide, care se produce. Beți cantitate suplimentară de apă și faceţi exerciţii fizice!
12. Modele de somn tulburătoare
13. Oboseală extremă
Normalurile voastre fizice si energetice cresc şi se extind. Aceasta necesită o cantitate enormă de energie.
14. Simptome asemănătoare gripei
15. Creșterea apetitului şi creșterea în greutate … este obișnuită deoarece necesită o cantitate enormă de energie, pentru a vă transforma sistemul. De asemenea, cu cât corpul de lumină pe care îl aveţi este mai mare, cu atât organismul vostru fizic de a deveni mai mare, în încercările de a vă ajuta, rămân întemeiate."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC