7 lucruri care îți afectează frecvența de vibrație din punctul de vedere al fizicii cuantice.

 Vibrația în fizica cuantică înseamnă că totul este energie. Suntem ființe vibrante pe anumite frecvențe. Fiecare vibrație echivalează cu un sentiment și în lumea '' vibrațională '' există doar două specii de vibrații, pozitive și negative. Orice sentiment te face să emani o vibrație care poate fi pozitivă sau negativă.

Primul - * Gânduri *

Fiecare gând emite o frecvență către univers și acea frecvență revine la origine, deci în cazul în care ai gânduri negative, descurajare, tristețe, furie, frică, toate acestea se întorc la tine. De aceea este atât de important să ai grijă de calitatea gândurilor tale și să înveți cum să cultivi mai multe gânduri pozitive.

Al 2-lea - * Companiile *

Oamenii din jurul tău îți influențează direct frecvența de vibrație. Dacă te înconjori de oameni veseli, pozitivi și determinați, vei intra și în această vibrație. Acum daca va inconjurati de oameni plangaciosi, pesimisti si pesimisti, aveti grija! Într-adevăr, ele îți pot reduce frecvența și deci te pot împiedica să exploatezi legea atracției în favoarea ta.

Al 3-lea - * Muzică *

Muzica este foarte puternică. Dacă asculți doar muzică care vorbește despre moarte, trădare, tristețe, abandon, toate acestea vor interfera cu ceea ce vibrezi. Fii atent la versurile muzicii pe care o asculți, ți-ar putea reduce frecvența de vibrație. Și ține minte: atragi exact ceea ce vibrezi în viața ta.

Al 4-lea - * Lucrurile pe care le privești *

Când te uiți la programe care se confruntă cu nenorociri, decese, trădări etc. Creierul tău acceptă acest lucru ca pe o realitate și eliberează o întreagă chimie în corpul tău, ceea ce îți afectează frecvența vibrațiilor. Privește lucrurile care te fac să te simți bine și te ajută să vibe la o frecvență mai înaltă.

Al 5-lea - * Atmosfera *

Indiferent dacă este acasă sau la serviciu, dacă petreci mult timp într-un mediu dezorganizat și murdar, îți va afecta și frecvența vibrațiilor. Îmbunătățește ceea ce te înconjoară, organizează și curăță mediul. Arată universului că ești potrivit să primești mult mai mult. Ai grijă de ceea ce ai deja!

Al 6-lea - * Cuvântul *

Dacă pretinzi sau vorbești urât despre lucruri și oameni, îți afectează frecvența de vibrație. Pentru a-ți menține frecvența ridicată, este esențial să elimini obiceiul de a te plânge și de a vorbi despre alții. Așadar, evitați drama și victimizarea. Asumă-ți responsabilitatea pentru alegerile vieții tale!

Al 7-lea - * Recunoștință *

Recunoștința îți afectează pozitiv frecvența de vibrație. Acesta este un obicei pe care ar trebui să îl integrezi acum în viața ta. Începe să mulțumești pentru tot, pentru lucrurile bune și ceea ce consideri rău, mulțumește pentru toate experiențele trăite. Recunoștința deschide ușa pentru a face lucrurile bune să se întâmple pozitiv în viața ta.

Jérémy Défontaine-Ô Chœur de l'Âme

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC