Daca va iubiti...

Fotografia postată de Alexandra Lupu.
"Daca o iubesti ascult-o, chiar daca ti se pare banal si plictisitor ceea ce-ti spune. Incearca sa-i intelegi nevoile si capriciile chiar daca tie, ca barbat, ti se par copilaresti.
Daca o iubesti nu rade de visele ei si nu o descuraja.Nu-i spune "N-o sa reusesti!" ci "O sa incercam impreuna!"
Daca o iubesti, nu-i aminti mereu de minusurile pe care le are, nu o compara cu alte femei si nu o impovara cu complexe. Ai ales-o pe ea! De ce ai ales-o? Ajut-o sa fie frumoasa, mentinandu-i starea de fericire si incredere in sine.
Daca il iubesti, nu-i cere sa fie asa cum vrei tu, nu-i inhiba personalitatea,nu-l transforma intr-un produs al tau,nu-i impune sentimentele.Nu-i reprosa lucruri pe care nu le are, ci ajuta-l sa le dobandeasca.Nu-l obosi cu obsesiile tale, nu-l alunga cu crize si frustrari personale.
Daca va iubiti,intampinati-va mereu cu bucurie si pastrati mereu armonia in relatia voastra. Daca va iubiti, nu va instrainati unul de celalalt, nu cautati raspunsuri si rezolvari la problemele dintre voi discutand cu alte persoane..
Daca va iubiti ,fiti cei mai buni prieteni si confidenti.Impartiti fericirea, lacrimile, durerile, temerile, visurile,timpul.
Iubirea inseamna impreuna la bine si la greu, cu perfectiune si imperfectiune, cu fericire si nefericire, cu abundenta si cu lipsuri, dar toate impartite la doi...
Irina Binder



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC