15 semne ale unei căsătorii fericite. Inspiră-te de la astfel de cupluri.

 


Cu cât mai matur devine omul, cu atât mai mult vrea să își întemeieze o familie. Dar acest lucru nu este ușor. Căsătoria nu neapărat va fi fericită.

Cum să distingi o căsătorie fericită de una nefericită? După următoarele 15 semne:

2. S*xul de calitate. Oricât de puternică ar fi legătura spirituală, ea nu va fi suficientă fără cea trupească. Prin urmare, trebuie să acordați o atenție deosebită vieții sexuale.

2. Încrederea. Fără ea, nicio relație nu are sens. Dacă un partener încearcă să-l controleze pe celălalt, căsătoria se va destrăma rapid.

3. Criticile constructive. Într-o căsătorie fericită, partenerii nu vor striga unul la celălalt. Chiar dacă va exista critică, atunci doar pentru a îmbunătăți relația, nu pentru a scăpa de emoții.

4. Partenerii se adaptează reciproc. În multe familii, responsabilitățile sunt distribuite strict, iar acest lucru face din viața de familie o rutină. Uneori soția obosește, de exemplu, să spele vasele. Și dacă soțul o ajută în astfel de situații, relația va deveni mai puternică.

5. Nu există opinia altor oameni. Rudele sau prietenii încearcă uneori să intervină în relație. Într-o căsătorie fericită, nu li se va permite acest lucru. De asemenea, nimeni nu critică acești prieteni și rude.

6. Partenerii petrec timpul împreună. Desigur, există zile când vrei să discuți cu prietenii sau să fii singur. Dar într-o căsătorie fericită, acest lucru nu se întâmplă atât de des. Partenerii își petrec cea mai mare parte a timpului liber împreună.

7. Sentimentele nu se estompează. Inițial oamenii tind să-și ofere reciproc căldură, de aceea în fazele incipiente ale relației există mult romantism, apoi emoțiile dispar. Într-o căsătorie fericită, partenerii nu vor lăsa sentimentele să se estompeze.

8. Lipsa intereselor. Într-o relație fericită, partenerii nu cer nimic în schimb atunci când fac ceva bun. Prin urmare, în această căsătorie nu există loc pentru comerț.

9. Abilitatea de a se certa corect. În fiecare cuplu există conflicte. Dar numai într-o relație bună, ambii parteneri știu să se certe. După conflict, relația nu se înrăutățește. Pentru că chiar și în timpul certurilor, se aud critici, nu acuzații.

10. Partenerii se îmbunătățesc în permanență. Ei înțeleg că acest lucru le afectează direct relația. Toate trăsăturile de caracter pe care le are omul, într-un fel sau altul se vor manifesta în căsătorie.

11. Partenerii știu să asculte. Dacă oamenii doresc sincer să ajute, atunci vor fi atenți unul la celălalt. Ei nu uită ce i-a rugat și ce le-a cerut partenerul și sunt dispuși să-l asculte.

12. Capacitatea de a vorbi despre probleme. Dacă nu vorbești despre nemulțumiri, în timp ele se acumulează, iar acest lucru va duce inevitabil la scandaluri. Prin urmare, într-o căsătorie fericită, partenerii spun imediat ce nu le-a plăcut. Și o fac calm și corect.

13. Partenerii se pun în locul celuilalt. Într-o căsătorie fericită, ambii se înțeleg perfect, pentru că sunt capabili să perceapă un punct de vedere diferit. Astfel problema poate fi nu doar soluționată, ci și prevenită.

14. Partenerii râd mult. În căsătorie, oamenii se confruntă cu o mulțime de dificultăți. Simțul umorului îi ajută să facă față problemelor. Îi apropie și le permite să scape de stresul emoțional în momentele dificile.

15. Soții știu să fie prieteni, iubiți și rude. Ei sunt dispuși să împărtășească cu bucurie interesele și să lupte unul pentru celălalt. În același timp, nu uită de romantism. Partenerii își oferă unul altuia cadouri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard