Secretul postului

 Când corpului uman îi este foame, se mănâncă singur. El trece printr-un proces de curățare, începând cu eliminarea tuturor celulelor bolnave, canceroase și îmbătrânite. Foamea menține organismul tânăr și combate boli precum diabetul.

În timpul foametei, organismul produce proteine speciale care sunt create doar în anumite circumstanțe. Iar atunci când acestea sunt fabricate, organismul adună selectiv aceste proteine în jurul celulelor bolnave, canceroase sau moarte, le dizolvă și le reface, iar organismul beneficiază de nutrienții produși prin acest proces. Acesta este modul în care are loc reciclarea în timpul postului.
Procesul de autofagie necesită condiții neobișnuite care forțează organismul să facă acest proces. Aceste circumstanțe speciale includ o persoană care se abține de la mâncare și băutură timp de 16 ore [ciclul 8/16]. Oamenii ar trebui să funcționeze normal în această perioadă. Acest proces trebuie repetat o perioadă de timp pentru a obține o curățare maximă a organismului și pentru a nu reactiva celulele bolnave. Este recomandat să repetați procesul de foame [și sete] una sau două zile pe săptămână, conform lui Yoshinori Ohsumi - laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie și Medicină.
"Eu practic postul intermitent de 16 ore și îl recomand cu căldură. Ia cina la 22:00 și apoi ia prânzul a doua zi la 14:00, pur și simplu sari peste micul dejun și îți face mult bine. Am simțit cum curăță organismul. Nu mă îmbolnăvesc niciodată și mă simt întotdeauna bine. Eu am ținut posturi complete de 10, 20 și 30 de zile doar cu apă o dată pe an și m-am simțit minunat. Vă recomand să încercați un post complet de 3 zile, care este momentul în care se produce autofagia completă, iar dacă nu, postul intermitent, sărind peste micul dejun."
Postul de 40 de zile este pentru ființele de vibrație înaltă, în a patruzecea zi nu numai că vă curățați corpul, dar vă curățați și sufletul de paraziți interdimensionali și puteți deschide și vedea cu al treilea ochi. Acest post este destinat doar maeștrilor spirituali și ființelor de înaltă vibrație [nu este recomandat ucenicilor].

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard