"Relații toxice părinți /copii

 Părinții vor, în cele mai multe cazuri, binele copiilor lor, așa că de aici vor alege modul în care își cresc copilul. Deși intențiile sunt bune, există situații în care binele făcut cu forța poate crea mai mult rău.

Există părinți care sunt foarte, foarte implicați, excesiv de precauți, "suflă și în iaurt", urmăresc îndeaproape fiecare aspect al vieții copiilor lor și, de cele mai multe ori, iau decizii în locul copiilor.
Aceștia fac tot ce pot pentru a-l proteja pe copil de orice amenințare fizică sau emoțională. Toate acestea pot fi chiar obstacole în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a unui copil, deoarece copilul nu poate experimenta pe cont propriu, nu își dezvoltă încrederea în sine și în propriile puteri, nu învață cum să își gestioneze emoțiile și nici cum să gestioneze situațiile dificile sau complicate. Copilul nu este responsabilizat deoarece teama părintelui este ca cel mic să nu se rănească, să nu greșească și să sufere. Părintele este mereu acolo, îi suflă în ceafă la fiecare mișcare.
Sunt diferite motive în spatele comportamentului părinților, dar nu despre asta vreau să scriu.
Ceea ce voiam să povestesc este ce se întâmplă în plan energetic. 🙃
🔴 De la părinte (sau ambii părinți) sunt formate stringuri (conexiuni nebenefice) care pornesc spre copil. Stringurile acestea pot porni de la nivelul corpului fizic (de la mâna părintelui spre mâna copilului, de la mâna părintelui spre inima copilului, sau spre creier, ficat, stomac etc).
🔴 Mai dau exemple. Pot porni stringuri de la gura părintelui (stă cu gura pe el), ochii (stă cu ochii pe copil, îi urmărește fiecare pas sau mișcare sau vorbă), de la urechi (îl ascultă tot ce face) spre copil. Toate combinațiile de stringuri sunt posibile între corpurile fizice ale părinților și copilului (între organe, zone din corp, piele etc).
🔴 Stringuri între chakre:
- De la chakra 1 a părintelui către chakra 1 a copilului.
- de la chakra 2 a părintelui către chakra 2 a copilului
- de la chakra 3 a părintelui către chakra 3 a copilului. Și între 4-4, apoi 5-5, 6-6, 7-7.
- evident că pot porni stringuri de la chakra 2 a părintelui către chakra 3 a copilului. Toate combinațiile sunt posibile. Exemplu: între 4 a părintelui și 7 a copilului pot fi stringuri etc. Toate combinațiile sunt posibile.
🔴 Stringuri între corpurile subtile. De la corpul mental al părintelui către cel emoțional al copilului. Toate combinațiile sunt posibile.
🔴 Energetic, părintele îl sufocă pe copil. Îl domină, îl supraveghează. Îi stă pe cap (de curățat chakrele 6 și 7). Sau îi stă în Suflet (de curățat chakra Inimii, plămânii, căile respiratorii). Sau îi stă în fund 🍑 (de curățat C1 și C2) sau călare în spate (curățare a spatelui).
🔴 Programe toxice. Un program este o formă de energie care se prinde pe undeva prin corp (corpuri). Un copil poate prelua temeri insuflate de părinți. O mamă hiperprotectivă cu fiica ei îi va spune că băieții sunt răi, porci, nesimțiți, golani, să nu îi lase să se atingă niciodată de ea, să nu vorbească niciodată cu băieții, să îi evite și ignore. Va crea și stringuri către fiica ei. Iar programele de acest tip o vor bloca ulterior pe fiică, poate avea dificultăți în a avea o relație, chiar întâlni pe cineva. Sau, sătulă de condiționările de acasă, fata se va arunca, pentru a se răzbuna pe mamă, în brațele fiecărui bărbat întâlnit.
🔴 Dar nu e vorba doar de fete, ci și de băieți.
💥O mamă îi poate spune fiului: femeile sunt ale naibii, să nu ai încredere în ele, doar în mama poți avea încredere.
💥 Tatăl îi poate spune fiului: ai grijă, femeile vor doar banii tăi, fii atent la bani, că ele umblă după portofel; sunt ușuratice, sunt haine și fără suflet; nu fi prost să te îndrăgostești vreodată, să îți protejezi inima, că altfel îți vor frânge inima etc.
🔴 Programele pot fi de orice fel (vin din rănile părinților), nu doar legate de relații, cum am scris mai sus. Programele vizează toate relațiile interumane, societatea, viața.
🟡 Stringurile toxice nu sunt create doar de părinții hiperprotectori! Toți părinții fac asta cu copiii lor. Și inclusiv copiii cu părinții.
SOLUȚII:
🔵 Chit că ești părintele, chit că ești copilul, începe să tai aceste stringuri. Cu ajutorul Arhanghelului Mihail.
🔵 Cât timp? Oricând îți amintești poți tăia. Nu discutăm despre 10 stringuri, ci de câteva sute, mii etc. Așa că poți tăia de fiecare dată când te simți inspirat. Dacă vrei să faci asta 21 sau 40 de zile, poți încerca.
🔵 Folosește-te de vizualizare când lucrezi. Stringurile arată ca firele de curent și leagă 2 oameni în diferite zone din corp. Dacă nu poți vedea nimic, setează intenția, stai 5 minute în liniște, și ai încredere că Sfântul arhanghel Mihail lucrează.
🔵 Părinții ți-au spus anumite vorbe. Puțină introspecție ajută să îți amintești. Vorbe care îți dai seama acum, adult fiind, că ți-au făcut rău și te blochează. Dă o formă acestor vorbe (programe) - de bile întunecate, negre spre exemplu. Vizualizează că eliberezi aceste bile negre din ființa ta și le trimiți în lumină în ceruri. Și aduci, în același timp, lumină. ✨ Câte bile? Zeci, sute, mii. Și dacă vezi mii că ies și eliberezi, este OK.
🔵 Când lucrezi, aprinde o lumânare în care îl chemi pe Dumnezeul Primordial. Îi dai scop lumânării, să fie pentru curățarea și eliberarea ta de programele, subprogramele, credințele, convingerile toxice venite de la părinți, din familie, de pe neamurile tale. În funcție de nevoi, poți cere să te eliberezi de sub controlul, umbrela, manipularea lor. Și că și tu îi eliberezi pe ei. Poți cere, totodată, să se vindece în tine rănile/traumele provocate de ei.
🔵 Poți cere și vindecarea relației cu părinții/copiii.
🔵 Se lucrează cu blândețe. Și iubire.
🟡 Când lucrezi, lași lumina divină să curgă prin tine să te vindece."
Sursa: Madalina Barbu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard