CIRCUITUL ENERGETIC ÎNTRE DOI IUBIȚI



 Când doi oameni se iubesc, se petrec fenomene uimitoare în timp ce fac dragoste, acestea având specificitate diferită în cazul femeii, față de bărbat. Pentru a putea face dragoste cu ea, bărbatul trebuie să atingă inima femeii, iar aceasta trebuie să se facă dorită pentru a-și atrage partenerul.

Femeile sunt sensibile la șoapte de dragoste, flori, cadouri, mici atenții, astfel încât să se simtă iubite și în siguranță în brațele bărbatului; bărbatul este fermecat de erotismul rafinat al femeii, ceea ce va face ca în final să se deschidă emoțional și să poată iubi cu adevărat.
Darul lui: Puterea
În momentele de dragoste, bărbatul oferă o energie-suport foarte intensă: energia puterii. Această energie oferă susținere, sprijin, ancorare, protecție și stabilitate femeii, fiind una dintre cele mai mari nevoi ale acesteia pentru creștere și dezvoltare.
Darul ei: Iubirea
Dintre toate darurile feminine, iubirea este cel mai important și mai revelator pentru bărbat.El are nevoie de catalizatori pentru a o înțelege și a o trăi pe deplin , deoarece nu are predispoziția înnăscută de a uni inima cu erosul, considerându-le două lucruri separate. Femeile reușesc acest lucru în mod natural; pentru o femeie, a iubi înseamnă a intra într-o relație, într-un angajament pe viață, a-și găsi sufletul pereche cu care vrea să-și întemeieze o familie. Pentru o femeie, iubirea și sexualitatea se întrepătrund armonios, prima fiind de obicei precursoarea celeilalte.
Ce se întamplă în timp ce facem dragoste?
În momentele de abandon amoros, un circuit energetic se creează între cei doi parteneri: energia circulă fluidă unind inimile și zonele sexuale ale celor doi. Bărbatul este mișcat de frumusețea și strălucirea femeii, care îi deschide inima și astfel puterea lui este hrănită cu iubire. El își oferă apoi puterea iubitei, care o absoarbe și o folosește pentru a emana și mai multă iubire și frumusețe, pe care i le va dărui în continuare lui. Circuitul energiilor este amplificat continuu și le poate oferi celor doi experiente extatice, transcedentale. Astfel, dorințele și sentimentele se hrănesc reciproc trecând prin inima și lingam/yoni, lingam-ul bărbatului hrănind yoni-ul femeii, iar inima femeii hrănind-o pe cea a bărbatului.
Text preluat

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC