Despre a 5-a dimensiune, efectul Gravitatiei si Iubirea ce calatoreste prin timp si spatiu

 Semnificatia Tetragrammaton:  4 “tetra”- provine de la tetraedru,  – “gram” vine de la greutate, efectul gravitatiei. Rezulta ca acest concept cu privire la Dumnezeu semnifica un tetraedru ce produce un efect gravitational. Sa nu uitam cand Newton a fost intrebat ce este Gravitatia acesta a raspuns: “Gravitatia este Dumnezeu”. Numerosi cercetatori sunt convinsi ca toti copii au facultati telepatice pe care adultii le-au pierdut. In general psihologii atribuiau aceste fenomene imaginatiei si fanteziei coracteristice copilariei. Freud, care a fost convins de realitatea acesturi fenomen, spunea : “Cred in transmiterea gandului dar banuiesc ca ar putea fi vorba si de magie”.

Prin anii 70′ , neuropsihiatrul america Eric Berthold Schwarz, care a descris fenomene paranormale cu referiri la proprii sai fii, gandea ca telepatia era normala in copilarie si ca ar exista chiar linii telepatice puternice intre mama si fiul sau. Potrivit opiniei doctorului Schwartz , mecanismele inhibitoare ale telepatiei actioneaza asupra adolescentilor si adultilor dar nu si asupra copiilor. Mai mult, doctorul Stevenson, cunoscut pentru lucrarile sale stiintifice despre reincarnare, a studiat si a stabilit mai multe cazuri de comunicare telepatica intre mama si fiu, care au fost demonstrate cu exactitatea recunoscuta deobicei unui cercetator riguros. Ce trebuie facut atunci cand acest dat natural a fost descoperit?

Mai indrazneata chiar decat ipotezele prezentate este teoria doctorului Thomas Verny, autorul lucrarii ” Viața secretă a copilului înainte de naștere” teorie sustina in egala masura azi de numerosi psihologi si psihiatri. Se sustine astfel, ca dupa 6 luni fetusul, este conectat la gandurile, sentimentele si visele mamei, lucru foarte important, poate fi afectat de aceasta. Docturul Verny sustine, de asemenea ca undele alpha produse prin relaxarea mamei in timpul sarcinii si captate de fetus au proprietatea de a crea legaturi puternice intre mama si copil, legaturi ce se pastreaza si dupa nastere.

Tetra inseamna 4 si “grammaton” isi are radacinile in cuvantul gramatica. Acest lucru inseamna Yahweh. Aceasta inseamna, de fapt, grav, sau in terminologia actuala gravitatie”. Tetragrammaton – Dumnezeu sau Vidul denumit de Nasim Haramein = “structura unui tetraedru care creaza un camp gravitational”

Ebraismul considera numele lui Dumnezeu prea sacru pentru a putea fi pronuntat. Pe de o parte sunt cei care sunt de parere ca pronuntarea Lui ar insemna o banalizarea a termenului folosit iar altii cred ca cei care cunosc numele adevarat al unei Fiinte Superioare ii slabeste din puterea acelei fiintei datorita uzantei termenului folosit din partea unei anumite persoane (gnomul Tremotino a fost invins de regina care i-a descoperit numele sau).

In cabala se afirma ca numai cel ce este cu adevarat initiat cunoaste numele adevarat al lui Dumnezeu, dar nu-l releva. Numele alternative cele mai frecvente atribuite lui Dumnezeu sunt: Ehedeh, El, El Adonai Tzabaoth, Iod, Elohim Giber, Elohim Tzabaoth, Iohin, Eloah Vadaath, Shaddai. Aceste nume sunt folosite si in ritualele magice pentru a se putea implini anumite miracole.

Gaura neagră care se află în centrul Căii Lactee este încă plină de mistere, iar aceste obiecte din jurul său dau bătăi de cap astronomilor. Cercetătorii au ajuns la concluzia că aceasta influențează stelele din jurul său și le combină într-un nou tip de obiect ceresc. Ca mai toate galaxiile mari din Univers, Calea Lactee are în centrul său o gaură neagră, numită Sagittarius A*. În mod constant, aceasta atrage înspre ea toate obiectele din jurul său, formând o constelație uriașă de stele, de aproximativ un miliard de ori mai densă decât colțul nostru de galaxie.

În 1916, Albert Einstein propunea, pentru prima dată, existenţa undelor gravitaţionale, dar nu avea dovezile necesare pentru a-și demonstra teoria. Acum i-au continuat alții cercetarea și au reușit să demonstreze. Rainer Weiss, Barry Barish și Kip Thorne, fizicienii au teoretizat ceea ce a anticipat Einstein, sunt laureații premiului Nobel pentru Fizică de anul 2017. Ei au descoperit că între două găuri negre, undele gravitaționale ar putea fi detectate prin urmărirea fluctuațiilor în spațiu și timp. Problema undelor gravitaționale a pornit, însă, de la la Albert Einstein, ele fiind esențiale pentru teoria relativității a geniului. O undă gravitațională este o fluctuație în curbura spațiu-timp care se propagă ca o undă pe luciul unei ape. Radiația gravitațională apare când unde gravitaționale sunt emise dintr-un obiect sau de un sistem de obiecte care gravitează. Conceptul a fost propus în 1916 în baza teoriei relativității generale. În urmă cu aproximativ 100 de ani, Einstein a zis că în Univers ar exista unde gravitaţionale, care îl străbat de la un capăt la celălalt.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard