Ego-ul - amprenta mintii noastre....


🔎: Ego-ul este proiecția minții noastre, totalitatea gândurilor, ideilor, amintirilor senzațiilor, memoriei mentale și emoționale ce ne formează identitatea.
Cu alte cuvinte, ego-ul este o ,,entitate” formată în urma unor idei și amprente emoționale pe care le-ai acceptat ca a fi adevărate despre tine.
⚠️: Ego-ul, orgoliul personal este cel ce ne face să reacționăm, să ne întristăm, să ne dorim mai mult și mai mult și să trăim cu falsa senzație că acolo undeva, departe de noi, este ceva ce trebuie să obținem.
Ego-ul, sinele fals, persoana, identitatea este ca un pantof care ne strânge și nu ne lasă să descoperim ceea ce suntem.
Paradoxal este că, această falsă identitate care-ți pare foarte intimă ție, te va convinge zi de zi că este interesată de starea ta de bine și de descoperirea a ceea ce ești.
De aceea, în viața de zi cu zi, este bine să pui lupa 🔎 pe felul cum se manifestă acest orgoliu personal și să-l recunoști ca fiind un impostor.
EGO:
1️⃣ Ego-ul întotdeauna va căuta să dezbine, să dezbată, să se implice în dispute, să se separe de ceilalți.
2️⃣ Ego-ul va dori să susțină sus și tare că perspectiva lui este unica adevărată și singura sursă de adevăr.
3️⃣ Ego-ul îți va promite fericirea în viitor, atunci când vei avea succes în carieră, o vacanță, o relație etc.
SPIRIT:
1️⃣ Spiritul nu îți va promite nimic, dar îți va oferi totul.
2️⃣ Ascultă-i vocea (intuiția), privește-i exprimarea, iar iubirea din inima ta va începe să danseze în armonie cu acesta!
3️⃣ Nu te lăsa păcălit(ă) de micile șiretlicuri ale ego-ului personal, alege iubirea, alege uniunea, alege colaborarea, iubește, uită și trăiește în prezent. Iar viața, viața nu va înceta să te surprindă, să te mângâie să te aline.
🙌 Aceasta e modalitatea prin care poți stopa suferința și transforma durerea în iubire.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC