5 limbaje ale iubirii: simple, pe înțelesul tuturor! Cei care doresc pot completa chestionarul construit de mine.

CUVINTELE
Cuvintele simple de susținere şi laudă spuse cu sinceritate – sunt ceea ce le lipsește multora dintre noi. Persoana care nu a primit suficientă laudă în copilărie, are necesitatea acută ca partenerul, nu numai să o aprecieze şi să o respecte, ci să poată spune deschis aceasta. Cuvintele de susținere din partea persoanei apropiate sunt capabile să ofere curaj şi încredere pentru a face ceea ce-ţi doreai de mult timp, însă nu aveai curaj.
Iubirea vorbește în limba cuvintelor frumoase. Iubirea – este să ceri iertare şi să spui “Te-am iertat”. Iubirea nu cere, ci roagă. Şi nu uita, nu numai cuvintele contează, ci şi tonul cu care sunt spuse.
TIMPUL
Să petreci timpul cu cineva înseamnă să-i oferi toată atenția ta. Timpul – este o resursă foarte valoroasă, atunci când o oferim altei persoane gratuit, împreună cu aceasta dăruim o parte din viața noastră. A fi împreună și a fi alături sunt două lucruri diferite. Împreună – este să ne uităm unul la altul, să vorbim, să auzim, să înțelegem.
Când faci ceva cu partenerul tău, atunci apar amintiri comune. Iar ele la rândul lor, pot deveni o sursă inepuizabilă de bucurie, care vă pot ajuta să consolidați relația.
CADOURILE
Dacă iubirea este de a oferi, atunci cadourile sunt cele mai potrivite în acest caz. Cadoul este o întruchipare vizibilă a iubirii. Cheltuielile materiale sunt pe departe ceva de bază. Cadoul trebuie să corespundă nivelului tău financiar, nimic mai mult, iar un cadou special întotdeauna îl poţi crea cu propriile mâini. Cadoul – este un gând sau un sentiment întruchipat. Partenerul întotdeauna se va gândi la tine cu recunoștință şi iubire atunci când va privi sau va lua în mâini acest cadou. Astfel, darul făcut de tine, ca un bumerang îţi va întoarce sentimentele, intensificându-le cu recunoștința partenerului.
AJUTORUL
A ajuta – este de a face ceva pentru altă persoană, a-ţi exprima grija în acţiuni. Ajutorul reciproc întotdeauna va consolida relaţia, însă el cere forţe şi timp. Dacă îţi ajuți partenerul cu bucurie –  îţi exprimi iubirea.
Dacă simți că partenerul tău este întotdeauna supărat şi vine cu pretenții – cere-i să elaboreze o listă din patru puncte pe care ar dori să le îndeplinești. De regulă, acestea sunt lucruri simple de făcut prin casă. Încearcă să le îndeplinești  pe parcursul a două luni şi nu uita că o faci cu dragoste pentru partener. Credeți-mă rezultatele nu vor întârzia să apară.
ATINGERILE

Prin atingere puteți exprima multe nuanțe ale sentimentelor voastre: de la sensibilitate, grijă, afecțiune până la dorință pasională – și pentru unii este singura modalitate de a simți dragostea. Sufletul trăiește în corpul nostru. Atingând corpul partenerului – îi atingi sufletul. Nu există doi oameni identici şi ceea ce-ţi provoacă ţie plăcere, poate fi neplăcut pentru partenerul tău. Ascultă-l, examinează-i corpul, tratează-l cu sensibilitate și respect, și atunci acesta poate deveni un proces destul interesant pentru ambii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC