8 Semne ca esti o persoana puternica.....

Societatea contemporană este fundamentată pe frică și neîncredere. Oamenii sunt obișnuiți să se ascundă în spatele temerilor, astfel încât se simt amenințați de cei care nu o fac.
Persoanele puternice radiază cu încredere și sunt un exemplu demn de urmat pentru fiecare individ.
Există 8 semne de bază care indică o personalitatea puternică:
1. Nu îi permiți oricui să intre în viața ta
Ești conștient că există persoane superficiale, pe care trebuie să le eviți. Ești foarte selectiv în alegerea cunoscuților și prietenilor. Preferi o prietenie apropiată și de durată, decât una convențională.
Nu ai nevoie de mulți oameni pentru a petrece plăcut timpul. Pentru tine contează calitatea unor relații, decât cantitatea lor.
2. Nu tinzi să captezi atenția celorlalte persoane
Nu ești genul de persoană care să încerce să atragă atenția asupra sa. Nu înțelegi de ce oamenii sunt obsedați de dorința de a le place celorlalți.
Trebuie de remarcat însă că personalitatea ta atrage persoanele fără ca tu să depui prea mult efort. Ești întotdeauna o companie dezirabilă.
3. Nu ai nevoie de aprobarea altor persoane
Câteodată oamenii se comportă într-o manieră care nu coincide cu adevăratul lor eu. Ei fac acest lucru preponderent pentru a obține aprobarea altor persoane.
Tu vei acționa ghidat doar de prorpiile creințe, fără a-ți fi frică de părerea celorlalți. Ești decis să îți urmezi scopurile, fără a te descuraja. Îți planifi țelurile în conformitate cu o proprie ideologie a vieții, nu pentru a-i face altor persoane pe plac.
4. Disprețuiești ignoranța, insensibilitatea și indiferența
Ai o personalitate puternică ca rezultat a faptului că ești bine informat și judicios. Înainte de a hotărî ceva, preferi să analizezi minuțios situația și să te gândești la toate alternativele.
Nu te poți impune să îți placă compania oamenilor ignoranți, când lumea este plină de informație.
5. Îți displac conversațiile neconsistente
Consideri că orice conversație trebuie să fie substanțială, altfel ea este irelevantă. Nu înțelegi de ce oamenii nu folosesc oportunitățile pe care le oferă viața pentru a crește, ci preferă să rămână în mediocritate.
6. Ești un ascultător bun
Sunt puțini oameni care vor aprecia faptul că știi să asculți și să pătrunzi într-o conversație. Pe când cei care vor prețui această trăsătură, îți vor încredința toate secretele și gândurile.
7. Nu folosești scuze
Niciodată nu încerci să te justifici pentru o acțiune. Îți asumi responsabilitate pentru orice decizie și accepți toate efectele.
Tratezi rațional orice eșec și nu îl atribui factorilor exteriori. Știi că orice scop poate fi realizat și nu te plângi pe dificultăți.
8. Ești curajos
Nu ești lipsit de frică, dar știi cum să o controlezi. Știi că temerile nu te pot domina, dacă nu permiți acest lucru.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC