Iertarea........si beneficiile ei................

 Iartă-ți mama și iartă-ți tatăl, poate nu înțelegi acum, dar de fiecare dată când te-au rănit, te-au abandonat, te-au umilit, te-au învățat să fii mai puternică, mai independentă, te-au învățat să pleci de unde nu ești mai iubită.

Iartă-ți partenerul că te-a înșealat, poate că te-a durut foarte mult, dar te-a învățat să-ți stabilești limite, să te iubești mai presus de toți ceilalți și să fii sinceră cu tine însăți.
Iartă-ți colega de serviciu, cea invidioasă, cea care a vorbit urât despre tine, cea care ți-a făcut viața imposibilă, a văzut în tine ceva ce nu ar putea fi ea niciodată și te-a învățat că și în cel mai rău moment al tău, strălucești atât de mult încât rănește vederea celorlalți.
Iartă-ți fiicele și fiii pentru insolență, minciuni, abandon, ei te învățau să renunți la atașamente și să înțelegi că nu poți controla totul, te-au învățat să știi să renunți.
Dar mai presus de toate, iartă-te că ești supraponderală sau prea slabă, că nu ești fiica, soția, mama perfectă. Iartă-te de fiecare dată când te lași învinsă de frică, iartă-te pentru fiecare greșeală, pentru că dacă nu ar fi fost ele, nu ai fi persoana care ești astăzi și crede-mă, ești minunată.
Povestea ta este perfectă, viața ta este perfectă și deși poate nu pare, totul se întâmplă să te învețe ceva, să crești!!!
Mary Carmen Castro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

Corpul uman si rezonanta magnetica a pamantului