Telepatia: cum să înveți să citești mintea altcuiva
Indiferent cat de bine ii cunoastem pe cei dragi sau pe prietenii nostri, ceea ce se intampla in capul lor ramane necunoscut pentru noi. Acest lucru, aparent, este scopul final al cunoasterii unei alte persoane.
Stim ca exista empatie, inteligenta emotionala care transforma pe cineva intr-un telepat care este sensibil la emotionalitatea unei alte persoane.
Pentru unii cercetatori, incercarea de a ajunge la telepatie este o pseudostiinta pura. Cu toate acestea, destul de interesant, stiinta de baza continua sa investigheze acest fenomen.
Sentimentul astral
Iata cele cinci simturi traditionale pe care le cunoastem: vederea, auzul, gustul, mirosul si atingerea.
Cu toate acestea, o persoana poseda si alte doua tipuri de sentimente, care apartin unor forme mai subtile de intelegere si de rationament. In timp ce cele cinci simturi sunt asociate cu corpul fizic, exista si sentimente care sunt asociate cu corpul astral.
Acesta este “sentimentul astral”. Sentimentele astralului sunt analogii ale sentimentelor fizice la nivelul corpului astral. Ele sunt asociate cu intuitia, creativitatea si emotia. Se poate argumenta ca numai sentimentele fizice sunt adevarate si restu este “gunoi”.
Dar ganditi-va ca sentimentele noastre ne pot pacali. Culorile sunt impresii ale anumitor unde luminoase, care intr-adevar nu exista separat.
Fara astronomie si telescoape, inteligenta umana, ar fi imposibil sa se concluzioneze ca pamantul este o sfera. Exista lucruri pe care nu le vedem, dar exista, de exemplu, raze X, unde radio sau bacterii.
Astfel, sentimentele nu dau imaginea exacta a lumii.
Sentimente pierdute
Pentru o persoana instruita, simturile astralului completeaza sistemul fizic. O astfel de persoana se poate deplasa de la corp fizic la corp astral, fara o distinctie clara intre cele doua nivele .
Pentru cele cinci simturi, trebuie sa adaugam inca doua simturi: (1) simtul prezentei altor fiinte simtitoare; si (2) sensul telepatic.
Aceste sentimente se regasesc in formele superioare la animale si in toti oamenii. Cu toate acestea, o persoana civilizata nu le foloseste.
De obicei, o numim “logica” sau rationament, dar nu ne ajuta sa ne inaltam sentimentele si abilitatile mintale. Deci, nu trebuie sa ne dezvoltam, ci sa regandim aceste sentimente care sunt deja la dispozitia noastra.
Vibratia
Existenta simturilor astrale este primul principiu al telepatiei. Al doilea este faptul ca gandurile noastre sunt vibratii si, prin urmare, pot fi prinse in gandul nostru telepatic.
Din punct de vedere stiintific, acesta este modul in care este posibila imagistica, neuroimagistica si cum masinile pot scana creierul si interpreteaza rezultatele pentru a explica modul in care simtim si gandim noi.
Telepatia este ca o sarcina de primire a unui mesaj si a unui receptor, dar la un nivel in care abilitatile noastre mentale sunt deja suficient de extinse pentru a primi aceste valuri.
Cum sa dezvolti telepatia
Deci, vrei sa citesti gandurile altor oameni. Sper ca acest lucru este pentru un motiv bun. Odata ce ai castigat aceasta putere, ar fi mai bine sa o utilizezi cu intelepciune.
Iata primii pasi catre telepatie:
1) Credeti!
Este imposibil sa faci ceva in care nu crezi cu adevarat. Telepatia va cere sa uitati de rationamentul stiintific. Credinta schimba oricum muntii. Si face telepatia reala!
2) Activati chakra celui de-al treilea ochi
Pentru a ne echilibra chakrele este important sa activam al treilea ochi, centrul intelegerii si al intuitiei. Acesta este centrul sensului telepatic. In cazul oamenilor moderni, al treilea ochi este atrofiat si transformat in glanda pineala din creierul nostru. Pasii initiali pe care trebuie sa-i faceti sunt sa meditezi, sa va curatiti aura si chakrele.
3) Gasiti un partener care doreste sa practice telepatia
In primele etape este util sa lucrati cu o persoana care impartaseste aceeasi aspiratie cu tine. Incercati sa practicati impreuna. Ar trebui sa evitati inselaciunea reciproca: nu va fortati sa credeti ca ati dezvoltat abilitati telepatice inainte de a se intampla acest lucru.
Cum sa incepeti:
Lucrati impreuna facand teste mici si usoare.
Gasiti o camera linistita unde nimeni nu va va intrerupe.
Incepeti cu emotii: o singura persoana trebuie sa aiba ganduri intense la inceput, cum ar fi mania, durerea, entuziasmul etc.
Evitati gandurile abstracte si complexe, deoarece ele sunt prea subtiri pentru a fi prinse la inceput.
De asemenea, puteti incerca sa “vedeti” ce scrie partenerul dvs. intr-un notebook, in secret sau ce obiecte isi imagineaza in mintea sa, desi aceasta este de fapt o vizionare la distanta.
O persoana trebuie sa fie expeditorul, iar cealalta trebuie sa fie destinatarul. Alegeti un rol in fiecare zi si schimbati ziua urmatoare.
Atunci cand practicati, asigurati-va ca ambii sunteti in repaus.
Inainte de antrenament, puteti medita impreuna.
Comentarii
Trimiteți un comentariu