7 lucruri pe care partenerul tău le așteaptă din partea ta! Recomandari pentru o relatie satisfacatoare cu sotul tau!

  1. Să se simtă apreciat
Este cunoscut faptul că bărbații au nevoie să audă cuvinte de laudă la adresa lor, mai ales venite din partea unei femei. Încearcă să îl apreciezi mai mult și să îl încurajezi.
  1. Să se poată baza pe tine
Atunci când o femeie îi află slăbiciunile unui bărbat, se poate simți fie inferior, fie demoralizat sau chiar jenat.
  1. Respectul
Respectul față de partener este extrem de important, iar bărbații sunt cei mai sensibili din acest punct de vedere. Trebuie să fii atentă la gesturi sau vorbe, căci poți induce faptul că nu îi porți respectul cuvenit partenerului tău.
  1. Sex
Ei bine, orice relație ajunsă aici se poate pierde extrem de repede dacă partenerii simt că nu sunt compatibili. Încearcă să te mulezi după fanteziile partenerului tău și, bineînțeles, lasă-te purtată de val.
  1. Libertate
Spațiul personal al unui bărbat trebuie să nu fie încălcat de către femei, astfel relația poate avea o durată mai îndelungată. Conform studiilor, unul dintre motivele despărțirilor este tendința de a capta această libertate a bărbaților.
  1. Stabilitate
Bărbații au nevoie să se simtă în siguranță alături de o femeie și, mai ales, să nu se îngrijoreze în privința unei despărțiri. Faptul că partenera este admirată îi conferă unui bărbat o superioritate imaginară, însă poate include și o teamă în mintea sa…
  1. Dezmierdări
Atingeri blânde, atenție și vorbe dulci. Bărbații tind să se comporte ca niște copii și vor tânjii după mângâierile partenerei. Orice relație se îmbunătățește vizibil dacă astfel de gesturi de strecoară printre miile de activități din zi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC