Niciodată nu am înțeles de ce pentru femei, sexul și sexualitatea sunt deseori subiecte TABU.

 Autor Adriana Galatâr

Aici mă refer la ce ar trebui să simtă o femeie după un act sexual.... nu ma refer la mecanica sexului pe care o bănuiește orice tânăr de 14 ani.
Vorbim public despre cupluri, valori comune, despre familii, dar despre sexualitate și desăvârșirea cuplului prin ea, aproape deloc.
Sexualitatea, mai ales pentru femei este o artă, este un mod prin care noi ne conectam cu energia noastră feminină... daca bărbatul este compatibil și înțelege ce e important pentru noi în dinamica sexuală.
Discutând cu mai multe femei, am realizat că fiecare ajunge la fericirea sexuala în mod unic, deci fiecare femeie este un tărâm nou de explorat, nu exista un manual exact de satisfacere a femeii.
Chiar dacă există MULTE tehnici sexuale de testat.... până când vezi care din ele funcționează, sau ce combinație de tehnici și tactici fac omul de langa fericit.... durează!
Pentru unele femei placerea e mai mentală, pentru altele doar fizică, pentru unele contează preludiul, pentru altele sexul brutal, pentru altele sexul romantic, etc. Nu suntem copii xerox, ci indivizi unici.
Prea des văd vorbindu-se despre sex, dar prea rar văd bărbați care se gândesc și la profunzimea unui act sexual, la ce au ei de oferit, nu doar placerea primită.
În plus, inhibiția sexuală și blocajele de a testa aspecte noi in cuplu... distrug magia de a te conecta într-un mod cu adevărat profund cu partenerul tău.
Până la a căuta familie, cuplu, partneri... poate e vârstă la care e util să ne întrebam:
,,Ce oferim că celalt să fie fericit lângă noi?''
Iar pentru mine, sexul e baza de pornire pentru un cuplu armonioas, bine sudat și mai puțin frustrat in timp. ...Altfel ne căsătorim cu cei mai buni prieteni și am rezolvat problema.
Cred că devine sănătos să tratăm subiectele TABU cu mai multa deschidere și curiozitate.
Până la urma este vorba despre satisfactia noastră că indivizi, satisfacerea omului iubit.....iar asta ar trebui să fie baza de pornire în orice cuplu.
Peace and love


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC