Puterea gândului...

Expresia că toate „visele noastre se materializează” – nu este una spusă în zadar, dar este un fapt demonstrat de cercetători și psihologi, pe care aceștia îl asociază direct cu legea atracției.
Dacă e să ne gândim, fiecare dintre noi, gândindu-se la ceva, a observat ulterior că acel „ceva” a devenit realitate. De exemplu, o femeie care și-a dorit atenția unui bărbat a observat că el într-adevăr a început să o curteze.
Dacă să privim puterea gândului dintr-un alt unghi, observăm că toate necazurile și neplăcerile  noi le atragem singuri în viața noastră: ne plângem că suntem săraci și nu scăpăm de datorii, ne plângem că nu avem pe cineva drag aproape și suntem singuri, ne gândim că suntem bolnavi și respectiv ne îmbolnăvim.
Desigur, totul poate fi o simplă coincidență, însă… Studiind subconștientul oamenilor, cercetătorii au ajuns la concluzia că gândurile noastre sunt un fel de magnet, care atrag ceea ce de dorim.
Reieșind din asta, mulți psihologi au realizat tot felul de metode prin care oamenii, în termeni foarte mici, au obținut ceea ce își doresc: devin mai faimoși, își măresc veniturile financiare, cresc pe scara profesională și își întemeiază familii fericite. Cum se întâmplă acest lucru? Formula succesului în acest caz este una foarte simplu: pentru a deveni un om de succes, trebuie să înveți să gândești și să îți dorești corect!
Ai grijă ce îți dorești!
Deoarece prima regulă a legii atracției spune că dorințele noastre, corect formulate, se îndeplinesc imediat. Desigur, nu atât de imediat. Probabil multe fete au observat acest lucru: îți place de un băiat, plângi după el și încerci în fel și chip să îl atragi. Trece o perioadă, fata uită de dorințele sale și iată: băiatul „chior” apare la orizont.
Și asta deoarece (acest lucru a fost demonstrat de cercetători!!!), noi, datorită legii atracției, primim tot ceea ce avem. Adică, subconștientul devine realitate. Și acest lucru este valabil în toate domeniile vieții: sănătate, carieră, financiar, relațiile cu sexul opus.
ganduri
Ține minte: gândurile noastre = dorințele noastre
Subconștientul nostru este direct legat cu Universul, cel care ne fixează gândurile, recepționându-le ca dorințe. Iar acest lucru este cel mai periculos. În timp ce femeia se plânge că este singură, Universul recepționează această plângere ca o dorință și o materializează. În rezultat, anii trec, partenerii se schimbă – însă femeia rămâne totuși singură. Asta deoarece ea singură a atras singurătatea, nefiind în stare să își schimbe modul de gândire. Să ucizi obiceiul de a gândi rău nu este atât de ușor – majoritatea dintre noi se plâng pe viață și bocesc că viața nu le merge așa cum își doresc.
Și de aici se construiește un cerc vicios: ne plângem – Universul „înregistrează aceste plângeri ca fiind dorințe” – dorințele se realizează – noi ne plângem și mai mult. Același lucru îl putem spune și despre fricile noastre. Nu în zadar se spune că în viața noastră se întâmplă ceea de ce ne este cel mai frică.

Gândește corect! 

Apare întrebarea: cum trebuie să gândim corect pentru a ne schimba viața în direcția potrivită și să atragem în viața noastră doar momente bune?
Răspunsul este simplu: trebuie să învățăm să ne formulăm corect! Însă înainte de asta ar trebuie să ne debarasăm de vechile gânduri, negative, cu care am obișnuit să trăim. Aceste gânduri trebuie să le aruncăm, ca pe niște lucruri vechi, și să începem să gândim pozitiv! A VENIT TIMPUL SĂ NE SCHIMBĂM!

Vizualizează-ți dorințele!

Acesta este cea mai efectivă metodă de a ne materializa gândurile. Pentru ca ceea ce ne dorim să devină  realitate, trebuie să creăm o idee clară a visului nostru, inclusiv să vedem toate detaliile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC