8 tipuri de femei cu care ar fi mai bine să nu te căsătorești. Iată de ce.

 Femeile sunt diferite, iar cu unele ar fi mai bine să nu te căsătorești niciodată! Există tipuri de femei pe care bărbații ar fi mai bine să le ocolească. Oricum nu va ieși nimic bun din această relație, ci doar dezamăgire. Atenție, bărbați, azi scriu despre astfel de femei – luați notițe pentru a nu ajunge în impas. 

Deci, nu te poți căsători cu:

1. Femeia care slăbește veșnic. De regulă, bărbaților le place să mănânce gustos. Când întâlnesc o femeie ce ține cură de slăbire, la început le place, pentru că ei, naivii, cred că va fi mereu slabă și frumoasă. Dar mai târziu se dovedește că această femeie este gata să numească grăsime un pliu nevinovat pe abdomen, ea nu păstrează în frigider nimic mai caloric decât frunzele de salată. Și nici de bărbat nu îi este milă – îl va hrăni și pe el cu frunze și poate cu niște semințe de chia. 

2. Femeia care vorbește mereu.  Iar dacă se oprește, este doar pentru a-și trage sufletul. Dintr-un oarecare motiv, ea crede că trebuie să spună cu voce tare tot ce i se întâmplă în viață. Și caută mereu urechi libere pentru spaghetele ei. Psihicul bărbatului alături de o astfel de femeie cu siguranță va fi deranjat, chiar dacă el adoră discuțiile.

3. Femeia Insta-model, blogger, tik-toker. Acesta va enerva orice bărbat cu cererile de a-i face poze. Obiectivul ei și cel mai mare vis – nu, nu este inelul, soțul sau copiii. Ci aprecierile, agenții de publicitate, comentatorii, haterii și banii…

4. Femeia – critic. Orice ai face, pentru ea nu va fi niciodată suficient. Întotdeauna poți să faci mai bine. Și de obicei, mai bine face fie vecinul, fie soțul unui prietene. În general, dacă vrei să afli o mulțime de lucruri noi și neplăcute despre tine, precum și să-ți omori complet stima de sine, căsătorește-te cu o femeie care te va critica mereu!

5. Femeia isterică. Aceasta are o mulțime de traume și nemulțumiri din trecut, bagaje emoționale în spate și va face totul pentru a-ți transforma viața într-o confruntare continuă. O astfel de femeie nu-ți poate oferi altceva decât suferință.

6. Femeia-victimă. Ea se dedică complet bărbatului. Ei bine, poate și copiilor. O femeie, în viața căreia nu se întâmplă nimic decât relația cu soțul, care îi dedică tot timpul și îi cere aceeași întoarcere, de cele mai multe ori nu se potrivește rolului de soție. Un bărbat normal și inteligent lângă o astfel de femeie va muri de plictiseală.

7. Femeia – mamă. O astfel de femeie nu are nevoie de bărbat, ea are nevoie de un alt copil pentru a avea grijă de el. Pentru a se simți necesară, cea mai importantă, unică. Ea îl va copleși cu grija ei și va omorî orice inițiativă a bărbatului.

8. Căutătoarea de comori. La prima întâlnire ea te va întreba de mașină și salariu. Principiul ei de bază este: bărbatul plătește, iar ea… îl suportă pentru asta alături. Are nevoie doar de un „tătic” care să-i rezolve toate problemele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC