Semne care arata ca esti indragostita

Știința își bagă nasul peste tot, iar această listă cu cele mai importante semne care arată că ești îndrăgostită a fost realizată de specialiști (medici psihiatri, antopologi și psihologi). Specialiștii au descoperit și au argumente care le susțin afirmațiile, care arată că dacă ești îndrăgostit creierul se comportă într-un mod special, unic, iar perioada de îndrăgostire este una specială unică și bine definită în timp, pentru care exită semne certe care arată că ești îndrăgostită.
1. „Este special!”. Când ești îndrăgostit, te gândești la iubitul/a ta ca la o ființă unică. Sentimentul te face incapabil să simți pasiune romantică pentru nimeni altcineva. Cauza o reprezintă nivelul ridicat de dopamină  – o substanță chimică implicată în a provoca la nivel cerebrial concentrarea și atenția.
2. „E perfect!”. Oamenii care sunt îndrăgostiți tind să se concentreze pe calitățile pozitive ale iubitului lor, în timp ce trec cu vederea trăsăturile sale negative. De asemenea, ei se concentrează pe evenimentele banale și obiecte care le amintesc de iubitul lor, iar aceștia au momente de amintire-visare cu ochii deschiși. zi. Aceasta este efectul dintre combinația de dopamină și un nivel crescut de noradrenalină, un compus chimic  asociat cu stimulerea memoriei la anumiți stimului. Stimulii sunt reprezentați, pentru cei îndrăgostiți de tot ceea ce ține de iubitul lor.
3. „Sunt o epavă!”. Aceasta este declarația pe care o fac doar cei care sunt îndrăgostiți și care trec prin dese momente de instabilitate emoțională și fizică. Un om îndrăgostit va sări de la bucurie, euforie, energie la  insomnie, pierderea poftei de mâncare, tremur, palpitații și respirație accelerată, de la anxietate, panică și sentimente de disperare atunci când relația suferă chiar mai mic regres, la maximă euforie. Aceste modificări ale dispozitiei sunt tipice persoanelor dependente de droguri, iar dragostea în prima sa fază este, medical vorbind, un drog. În plus sentimentele senzațiile și stările speciale produc dependență.
  • Poti iubi doi barbati odata?
4. „Sunt obsedată de el”. Simpla recunoștere a faptului că o persoana a devenit o obsesie este dovada că ești cu adevărat îndrăgostită.  Oamenii care sunt îndrăgostiți unul de altul petrec, în medie, mai mult de 85 la suta din timpul lor meditând la relația în care sunt implicați.  Gândirea intruzivă, cum este numit acest tip de comportament obsesiv, rezultă din nivelul scăzut de serotonină centrală din creier, o afecțiune care a fost asociat cu un comportament obsesiv.
5. „Aș vrea să putem fi împreună tot timpul”. Oamenii îndrăgostiți sunt extrem de egoiști, iar una din manifestările dragostei fulminante care este la începutul unei relații este dependența emoțională asupra relației lor, inclusiv posesivitate, gelozie, teama de respingere și anxietate de separare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC