COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Relațiile strânse pe care le aveți pot crea adesea o conexiune energetică între dvs și cealaltă persoană, fie că este o rudă, părinte, fostul soț sau iubit, copil, prieten apropiat sau coleg de muncă, terapeut, pacient, șeful, profesorul, soțul sau actualul partener.
Există o conexiune energetică de la suflet la suflet, care este creată la începutul fiecărei relații. Asta înseamnă că aveți o conexiune de-a lungul vieții pentru fiecare persoană cu care aveți o conexiune emoțională puternică.
Aceste conexiuni energetice nu se termină când se termină o relație sau atunci când cineva moare. Cu alte cuvinte, pot exista cordoane eterice din alte vieți atașate de noi, de la toate sufletele pe care le-am cunoscut. Aceste conexiuni nu mai servesc, și, de fapt, pot fi un exod energic, fără să știți. Sunt multe persoane care au în medie 4000 la 5000 de corzi eterice atașate.
Aceste conexiuni sunt cunoscute sub numele de corzi eterice, stringuri, legături de energie, (sunt ca niște tuburi, care se pot forma între dvs și alte persoane). Aceste tuburi se extind de la o anume chakra a unei persoane la chakra celelaltei persoane, în funcție de tipul de atașament format. Energia se mișcă de-a lungul acestor tuburi, între cele două persoane, uneori curge de la una spre cealalta și invers. Fiecare om poate avea multe dintre aceste corzi atașate de sine, la un moment dat.
Se pot crea corzi de atașament pentru casă, obiecte, țară sau o locație geografică,pentru mașină, față de un viciu (alcool, tutun, jocuri de noroc)....
Corzile pot fi o legătură temporară telepatică și energică între două persoane, care de obicei, nu durează mult și se disipează în câteva zile sau chiar ore.
Pot exista cordoane spirituale, cordoane karmice, cordoane emoționale, cordoane mentale, cordoane sexuale, și multe alte cordoane, cu alte persoane vii au decedate. Există corzi de frică, de vinovăție, de control, de gelozie, de dorință sau nevoi, de invidie, de griji, frica de singurătate și tot felul de emoții negative.
Corzile create din frică sunt cel mai greu de tăiat. Este nevoie să fie retăiate de mai multe ori. De fiecare dată când vă întoarceți într-un loc/situație în care ați trăit teamă sau îngrijorare sau oricare dintre emoțiile negative, formați stringuri noi. 
Din păcate, acest lucru înseamnă că alții pot avea acces la câmpul dvs energetic (inconștient, desigur). În cazul în care cealaltă persoană are o perioadă dificilă, ea poate trage energie pentru propriile ei nevoi, lăsându-vă obosiți și goliți.
Corzile se pot forma într-o relație profund intimă, de asemenea, atunci când un partener crede că depinde de celălalt partener, că nu se poate descurca altfel, cum ar fi în relații abuzive emoțional. Credințele care creează cordoane provin de la nevoile nesatisfăcute și a modelelor emoționale profunde. De aceea, oamenii care au fost narcisiști, fie în timpul copilăriei sau în relațiile romantice (sau în ambele), de multe ori par să treacă prin viață atrăgând același tip de oameni.
Golirea cordoanele energetice care se leagă la un narcisist abuziv este o necesitate. Nu numai că se rup legăturile psihice cu narcisistul, dar se vor șterge, de asemenea, resturile spirituale pe care le-a adunat de la mai mulți parteneri, pe care apoi le răspândește la dvs când ați împărtășit momente intime cu el. Acest lucru poate provoca atragerea energiei negative în viața dvs.
Se pot tăia cordoanele cu vampirii energetici, de asemenea.
În plus față de corzi eterice, puteți fi legați energetic prin legămintele și blesteme din trecut. De multe ori în viețile trecute, ați făcut un legământ, sau o promisiune, unui alt suflet sau unei organizație, unei biserici. Aceste legăminte pot fi sub formă de contracte, jurăminte, care sunt deținute în Cronicile Akashice.
Chiar dacă nimeni nu v-a blestemat cu adevărat, dacă dvs. ați crezut într-o viață anterioară că ați fost blestemați, ca energie a unui crez, este de multe ori în înregistrările akashice înscrisă ca un blestem.
Ambele, legămintele și blestemele din viețile trecute pot afecta viața de azi. Dar și pe acestea le puteți elimina definitiv din înregistrările akashice.
Cei care au văzut corzile eterice (care sunt ca un fel de energie și pe care și noi le putem vedea în meditație, de exemplu) le descrie ca având o culoare închisă. „Lipirea” în sine poate fi doar un cablu subțire, sau poare fi puternică și poate avea o grosime considerabilă ca de șnururi multiple, care arată literalmente atașamentul dvs, mental, emoțional, sexual, sau toate la un loc.
Corzile acționează pentru a trimite și primi energie psihică între chakrele noastre și a celeilalte persoane. Cu cât trimitem mai multă energie, cu atât mai mari sunt corzile, iar acest lucru este normal în orice relație. Cu toate acestea, atunci când vrem să lăsăm pe cineva să plece sau noi vrem să ne eliberăm este recomandat să tăiem aceste corzi.
Noi formăm cordoane emoționale zi de zi. Unele sunt sănătoase, altele nu sunt. Sunt legături de energie inconștientă. Cordoanele nesănătoase au capacitatea de a face să se scurgă energia. Odată ce corzile sunt tăiate sunteți liberi să vă conectați cu cei care sunt importanți pentru dvs într-un mod confortabil și detașat. Eliberarea de cordoanele care nu sunt folositoare  dă vindecare instantanee.
Deci, fiecare persoană cu care ați avut o experiență emoțională este conectată continuu la dvs printr-un cordon eteric (invizibil).
Dacă întâlnirea sau relația este iubitoare, cablurile sunt o sursă continuă de energie de vindecare, care nu poate fi ruptă. Dar, în cazul în care experiența a fost negativă este posibil să primiți prin aceste „funii”, zilnic, o doză constantă de energie toxică, furie, frică, slăbiciune, etc. Această energie se simte grea și apăsătoare, ținându-vă blocați în tiparele negative, gânduri negative și diverse tulburări emoționale.
Unele persoane spun că îl cheamă pe Arhangelul Mihail și gata, se rezolvă. Acest lucru, poate da o stare de bine pe moment, dar în cazul în care corzile sunt foarte puternice, este nevoie de conștientizări, de timp și posibil de alte metode adiacente.
 (Apelări la Arhangheli, altele metode implică cristale, clopoței, boluri tibetane, mantre de vindecare. Folosirea numelor sacre și mantrelor de vindecare măresc debitul pentru fluxul de energie Divină, sunt ca un robinet care mărește debitul/ puterea Divină care ajunge la dvs.)
Ar trebui să vă asumați responsabilitatea pentru tăierea corzilor, nu doar să cereți să facă acest lucru îngerilor sau altor ființe de lumină.
 Prin tăierea corzilor se elimină energia dezechilibrantă și toată durerea solidificată, formele negative de gândire și emoțiile reprimate. Se transmută blocajele energetice; Se dizolvă emoțiile și modelele de gândire limitative, temerile și toate energiile de vibrație inferioară.
Formele negative de gândire, elementali și emoțiile negative pot intra în corpul vostru eteric prin aceste cordoane. Acest lucru provoacă dezechilibre, blocaje, durere și boală în corpul fizic.
Unii terapeuți Reiki se pot simți obosiți, pot simți că fluxul de energie Reiki nu mai iese din mâini la fel de mult ca altă dată și/sau că nu mai primesc la fel de mult îndrumare, în timpul sesiunilor de Reiki, așa cum primeau de obicei.
Chirurgia eterică poate reduce blocajele și dezechilibrele din corpul eteric ajutând să revină sănătătea în corpului fizic.
După tăierea și  dizolvarea cordoanelor toxice atașate, gândurile devin clare, se transmută blocajele energetice, emoțiile devin echilibrate, se dizolvă temerile, durerea dispare, se asimilează lecția ce trebuia învățată, vă veți simți fericiți și plini de energie.
Sesiunile, ca timp, variază în funcție de numărul de forme de gândire și cordoane ce trebuie eliminate.
Pregătiți-vă mental, pentru un timp de sesiune, eventual, de 1-3 ore.
Vă asigur că tăierea acestor cordoane, nu diminuează în nici un fel relațiile cu alții.
Conexiunea dvs. emoțională și intuitivă va fi în continuare la fel; se eliberează doar exodul de energie disfuncțional.
Dacă doriți, puteți seta, mai întâi, intenția, numai de tăiere a acelor cordoane care vă împiedică să experimentați cea mai mare bucurie, fericire și vitalitate.

Ceea ce trebuie să se înțeleagă, este că nu este necesar să se creeze cordoane emoționale în orice relație, și important este să se diferențieze între corzile benefice care sunt aliniate pozitiv cu adevăratul nostru sine, și corzile distructive, prejudicioase, care vă mențin în aliniament negativ cu egoul și conștiința parazitară a altora, care vă influențează negativ cu o gândire emoțională, dându-vă impresia că aceste gânduri negative sunt proprii.

Simptomele de corzi grele includ:

Nu se poate merge mai departe.
Nu se poate opri gândirea la o persoană anume sau obsesia pentru o persoană.
Conversații frecvente în mintea dvs cu o persoană.
În mod frecvent revine amintirea a ceea ce au spus alții în trecut, simțind încă judecata lor sau critica lor încă vă deranjează.
Uneori, zi de zi, în mintea dvs., argumentați față de cineva (acestea pot fi argumente psihice reale).
Amintiri constante sau emoții care apar - adică, „vizualizați” ceea ce a fost. 
Tentația de a vă întoarce într-o relație care nu vă e benefică. 
Urmăriți o persoană prin rețele sociale, compulsiv.
Imposibilitatea de a dormi gândind fără sfârșit la trecut.
Sentimente profunde de tristețe, furie, și depresie gândind la trecut.
Sentimente de răzbunare.
Plângeți mult, sunteți o epavă emoțional.
Refuzați noi oferte și invitații, sunteți blocați în trecut.

Un cordon psihic poate crea probleme grave la nivele emoționale, subconștiente, spirituale, energetice și fizice. Aceste cordoane sunt de multe ori principalul motiv pentru care energia creatoare este blocată, energia de auto-exprimare reprimată, pierderea puterii personale, furie nerezolvată, frică sau durere, granițele interpersonale slabe și sănătate precară.
IMPORTANT: Corzile pozitive nu vor fi eliminate.
Corzile eterice prin tăiere vor fi eliminate (eliberând ambele suflete pentru a merge mai departe) dar veți continua să dezvoltați noi corzi eterice pe măsură ce construiți noi relații în viața dvs. Prin eliminarea corzilor eterice vechi, negative, veți fi liberi să fiți într-o relație existentă într-un mod nou.

Ce veți observa odată ce cablurile sunt tăiate?
Un sentiment de a fi liber sau de a fi înlăturat o povară grea.
Aceste tehnici de tăiere energetică este un lucru util pentru a șterge experiențele din trecut, credințele, resentimentele și judecățile, traumele, și amintirile urâte. Operațiunea de tăiere a corzilor vă permite să eliminați modelele vechi și oprește retrăirea dramelor traumatice ale trecutului și cu alte persoane.
Efectele energice din punct de vedere fizic sau emoțional, ale tăierii cordonului eteric este cu adevărat calea spre suveranitate și libertate individuală.
Veți putea observa că mintea dvs. nu mai stăruie asupra persoanei și că atașamentul psihic a fost dizolvat. Mintea vă este mai liniștită, mai calmă și toate acele emoții vechi asociate cu acea persoană, se dizolvă și „comunicarea” interioară cu ea, se termină. Acum aveți spațiu suplimentar în mintea dvs pentru a-l umple cu ceva mai bun, iar dvs veți fi cu siguranță mai clari în intenție.
Veți putea simți pace sufletească, eliminați „bagajele” nedorite, vă veți simți liberi emoțional.
De ce dacă e așa simplu, oamenii nu fac asta? Motivul este că nu sunt învățați, le este lene sau nu cred în așa ceva. Într-o lume în care avem tendința să credem doar în ceea ce vedem, asemenea cordoane psihice de atașament nefiind observate nu sunt luate în seamă, și, astfel avem tendința de a transporta energii nedorite și conexiuni nefaste, în jurul nostru, mulți ani, mai mult decât avem nevoie.

Cu cine ar trebui să tăiați corzile eterice?

Cu orice persoană care este neplăcută psihic pentru dvs., de cineva care vă trimite energie puternică și care vă pătrunde gândurile și emoțiile chiar și atunci când sunteți singuri. Dacă ați terminat relația cu o persoană, dar simțiți că revine în gândurile, în mintea dvs., puteți tăia conexiunea prin tăierea corzilor eterice care vă prind pe amândoi.
Trădarea de la cineva în care aveați încredere crează și ea coardă eterică. Unii oameni au legături sexuale puternice, tăind corzile dintre chakrele 2 ale celor doi, se face deconectarea de la chakra sexuală, fiecare simțindu-se eliberați. În cazul în care o „flacără” veche a fost dăunătoare sau jignitoare pentru dvs, tăind legătura veți fi liberi la toate nivelurile, ceea ce este incomparabil. Veți merge mai departe și un nou spațiu este format în jurul dvs. și puteți continua să umpleți acel spațiu cu gânduri și sentimente mai binevoitoare și plăcute.
De asemenea, vă puteți tăia corzile cu orice persoană care v-a abuzat, fizic sau emoțional. Victimele oricărei agresiuni (viol, bătăi, atentat de ucidere, sau ucidere în altă viață) pot forma legături cu autorii care își continuă abuzul energic, chiar și mult timp după agresiune. Tăierea acestor legături vor ajuta la vindecarea mult mai rapidă. Acest lucru vă va ajuta să eliberați durerea acelei traume din câmpul energetic sau aură.
Puteți continua să tăiați corzile până când nu  mai reapare imaginea, amintirea, gândul traumei și ați mutat complet mintea pe alte lucruri folositoare. În cazul în care o tăiere a cordonului eșuează, acest lucru indică faptul că nu sunteți, încă, dispuși să lăsați pe cineva cu adevărat să plece. Acest lucru este în regulă; pur și simplu înseamnă că nu sunteți cu adevărat gata să mergeți mai departe. S-ar putea să fie o lecție în această relație care trebuie încă să  vă „stăpânească” și atașamentul dvs actual oferindu-vă posibilitatea de a învăța lecția pentru totdeauna.
Dacă vă confruntați cu orice rezistență, aceasta înseamnă că nu este încă iertată persoana, situația, viciul, sau încă vă este frică de cineva cu care vă conectați prin legătură. Următoarea afirmație înlătură această rezistență: „Sunt gata să iert și să dau drumul la toată frica, de care știu sau nu știu, și cer ca durerea să fie înlocuită cu pace.”

Puteți folosi, prin imaginație, o pereche de foarfece, un cuțit, topor, bardă, drujbă, orice vă îndrumă intuiția.

Alte exemple de stringuri:

Dacă aveți corzi către casa dvs. și doriți să o vindeți, veți întâmpina greutăți în a face acest lucru.
Se poate crea o legătură eterică crescută din bază, în jos la pământ, iar această casă este susținută de un lanț ceea ce împiedică vânzarea ei. Tăind stringurile casa va fi vândută la un preț bun.
Legătura fiind tăiată, nu înseamnă că „nu-mi place sau nu îmi pasă de tine”.  Aceasta înseamnă doar că dați drumul atașamentului, sau unei relații care nu funcționează bine. Amintiți-vă că opusul iubirii este frica, iar legăturile eterice (ca orice alt atașament) cheamă frica.

De exemplu se pot crea legături cu o persoană decedată.
O doamnă avea multe stringuri eterice pe spate și legate de umeri (căra pe umeri greutatea unei relații dureroase). Legăturile erau extinse către tatăl decedat. Tăindu-și corzile în timp ce îi cerea iertare tatălui și spunându-i că îl iartă, a vizualizat că și tatăl își cerea iertare și o ierta, astfel amândoi au devenit liberi în drumul lor. Viața doamnei a avut o schimbare pozitivă uriașă în toate domeniile vieții: sănătate, iubire, financiar....

Corzile eterice se pot crea cu un membru bolnav al familiei. Persoana care beneficiază de ajutor devine dependentă de acest ajutor. Bolile / durerile cronice ale unei persoane, de obicei, crează corzi groase care se leagă la membrii apropiați ai familiei. Aceste corzi sunt alimentate de frică și sunt nesănătoase, deranjante. Nimic nu are de a face cu dragostea, în acest caz.
Prin urmare, aceste corzi trebuie să fie deconectate. Debranșarea nu înseamnă că îl părăsim pe celălalt, ci că se elimină frica, tristețea și se crează o relație de lucru sănătoasă și ajutor din iubire necondiționată, detașată. 

Unii oameni sunt îngrijorați că taie legăturile cu o parte din sufletetul lor. Acest lucru este puțin probabil să se întâmple, dar pentru liniștire puteți cere să se taie doar acele legături, care vă împiedică să vă bucurați pe deplin și să fiți energici. Legăturile sufletești astfel rămân intacte. Sau, vizualizați aceste părți ale sufletului că fuzionează pe deplin și le puteți folosi.
Mental vă imaginați că o lumină albă vă înconjoară corpul, ca un  duș din care curge stropi albi. Aceste mici fragmente de suflet curățite de frică sau de traume devin parte din dvs din nou sub dușul cu lumină albă.

Cordoanele între mamă și copil pe perioade prelungite de multe ori conduc la sentimente disfuncționale unii față de alții. Imaginați-vă că sunteți legați prin cordon de energie de către mama dvs timp de 30 de ani, cablul va deveni gros și brut, cu emoții negative și durere emoțională. Vă mutați într-o altă țară, dar o veți simți aproape ca și cum ar fi acolo cu dvs., ea vă manipulează emoțional de departe. Nu știți exact ce se întâmplă, dar veți simți răninile și emoțiile mamei dvs.

Un exemplu arhicunoscut este cel al unui vindecător din Londra care povestea cum o tânără de 21 de ani, bolnavă de cancer și în comă Ea era iubită foarte mult de părinții ei. Părinții au mers la radio și au cerut oamenilor să se roage pentru ea să trăiască. Foarte mulți oameni au început să se roage pentru tânără. Într-o zi, acest vindecător a fost vizitat de spiritul tinerei femei, chemându-l la ea la spital. Venise la el să-i ceară să o ajute să o elibereze. Prin urmare, el a mers să o viziteze și în timp ce stătea lângă patul ei, i-a văzut corpul înfășurat, în totalitate, din cap până în picioare în cordoane energetice, menținându-o legată în planul terestru. El a ajutat-o, tăind corzile rugăciunilor atâtor de mulți oameni care au avut intenții bune dar  nu au înțeles impactul sau consecințele a ceea ce făceau.
Apoi el s-a întors acasă. O zi mai târziu, ea a apărut din nou la el acasă, zâmbind fericită. El a aflat mai târziu că a murit în acea zi.

Gândiți-vă la o persoană pe care o cunoașteți și apoi anunțați-vă dorința de a rupe legăturile sau de a tăia toate legăturile care vă secătuiesc și puteți continua cu metoda de tăiere cu care rezonați.


Chirurgia eterică și taierea cordoanelor

Înainte de a tăia corzile, trebuie să le înțelegeți. Puteți vizualiza corzile eterice ca un cordon care arată ca un tub chirurgical, rotund și gol la interior și prin care se mișcă energia negativă. Energia din aceste corzi se mișcă înainte și înapoi între persoanele atașate. Acestea sunt bazate pe legături de frică și sunt nesănătoase, care nu au nimic de-a face cu dragostea, respectul, angajamentul, etc. Acestea sunt disfuncționale și sunt întotdeauna înrădăcinate în răni emoționale vechi. Ele nu sunt exclusive pentru relații intime, pot fi, de asemenea, corzi cu părinții, frații, copiii, prietenii....
Cordoanele sunt formate în mod natural, la un nivel subconștient, prin nevoia unei persoane pentru putere, manipulare, control.
Aceste cordoane pot crea probleme sub formă de dureri, depresie, furie, epuizare, etc.
Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de aceste cabluri de energie.
Există, de asemenea, o multitudine de falși guru/îndrumători sau zeloți religioși care folosesc șnururi să se atașeze de discipoli sau de clienți pentru a-i stoarce de bani.
Este normal ca părinții să formeze cordoane cu copiii lor, acest lucru este în același timp o necesitate și un lucru pozitiv, deoarece aceste corzi ajută părinții să comunice și să înțeleagă nevoile copilului lor. Cordoanele sănătoase se dizolvă în mod natural într-o perioadă de timp, pe masură ce copilul crește. Cordoanele negative alimentează energia și emoțiile, atât pozitive, cât și negative, de la o persoană la alta, astfel încât s-ar putea să simțiți un sentiment de supărare și nu știți de ce, ar putea fi, de asemenea, senzația de depresie fără nici un motiv aparent.
O persoană care trece printr-un divorț poate fi hrănită cu furie, stres, și gelozie de la cealaltă persoană și vice-versa. Fără să-și dea seama, părinții hrănesc aceste emoții pentru copii și partenerii lor, creând tot felul de probleme pentru toată lumea.
Dacă aveți un string atașat la cineva drag și acea persoană trece printr-o criză majoră, ea poate „trage” energia de la dvs. lăsându-vă „storși”, fără să știți de ce. În acest caz, anumite limite sănătoase trebuie să fie create.
Repet: Tăierea acestor cordoane, nu înseamnă că veți abandona sau renunța la cel/cea pe care îl/o iubiți, înseamnă pur și simplu că tăiați părțile disfuncționale ale relației, ceea ce va permite mobilitatea, avansarea lină și crearea unei noi relații mult mai bune. Acest proces de tăiere deschide calea manifestării pentru noi relații sănătoase. 
 Tăierea acestor corzi este destul de ușor de făcut, este nevoie doar de un efort sincer și de credință. Este un proces vizual și îl puteți face cu sau fără ajutorul îngerilor păzitori și al Arhanghelilor.

Cum se taie corzile

Pregătiți-vă spațiul (aerisiți, aprindeți o lumânare, puteți pune o muzică relaxantă, anunțați-vă intenția a ce urmează să faceți, rugați-vă, invitați entități de lumină... Puteți folosi esențe florale pentru a vă ajuta în orice tip de lucrare de vindecare a energiei. Ele sunt complet sigure, puternice și ușor de utilizat și sunt catalizatori minunați pentru vindecarea sistemului energic și mențin un câmp energetic vibrant.).
Stați comod, într-un loc liniștit unde nu riscați să fiți deranjați.
Inspirați pe nas și expirați pe gură, emițând sunetul haaa. După un timp veți simți că v-ați relaxat.
Imaginați-vă că puteți vedea diferite cabluri de energie care se extind din corpul dvs. Toate pot fi atașate în diferite locuri, în funcție de tipul de relație în cauză, cu un cordon specific acestui tip.
Nu aveți nevoie să știți de la cine este cordonul atașat. Dacă aveți probleme în a vă imagina corzile, nu contează. Acest exercițiu își face efectul eficient.
(Unele persoane intră în meditație și caută să „vadă” sau să „simtă” unde sunt cablurile (chiar și de la cine au venit, de la ce și de ce) și apoi folosind orice tehnică cu care rezonează, le elimină și apoi vindecă –neapărat - zona în care au fost.)
În continuare, vizualizați că țineți în mâini o sabie de aur mare și spuneți intenția de a tăia toate corzile eterice. Ridicați brațele și începeți să tăiați aceste corzi, oriunde vă imaginați că pot fi. Imaginați-vă că tăiați de asemenea, și corzile din spate și de sub picioare, chiar dacă nu puteți ajunge cu brațele acolo - intenția va funcționa în continuare.
Pe măsură ce se taie, ați putea afirma, de exemplu: „Eu sunt acum dispus/ă să eliberez toate corzile bazate pe frică”. Vizualizați toate rămășițele corzilor care se îndepărtează.
În continuare, vizualizați o frumoasă lumină albă aurie care vine prin partea de sus a capului (chakra coroanei) și umple întregul corp. De asemenea, vizualizați lumina cum se extinde spre exterior pentru a vă înconjura și vă umple aura (cu această lumină).
Nu contează cât de simplu pare acest exercițiu, chiar dacă nu puteți vizualiza nici un cablu sau aveți probleme în a vă imagina tăierea corzilor, fiți siguri că va funcționa.Important este să conștientizați că tăiați corzile care sunt toxice, nefolositoare.
Puteți cere să conștientizați lecția pe care trebuie să o învățați din acea relație, situație, etc., de care v-ați eliberat prin această tăiere a corzilor.
Dacă doriți, înainte de a începe îl puteți chema pe Arhanghelul Mihail pentru a vă ajuta cu acest demers de tăiere a corzilor, sau să vă ajute să identificați corzile problematice și frecvențele de energie dezechilibrată. Doar cereți-i să vină, și el va fi acolo. Nu este nevoie să folosiți cuvinte fanteziste.
Arhanghelul Mihail va începe să taie legăturile numai dacă sunteți gata să dați drumul acestor legături. Dacă rămâneți în propria furie, dacă nu sunteți dispuși să iertați atunci legăturile nu pot fi tăiate. Dacă acesta este și cazul dvs, chemați-l pe Arhanghelul Mihail când ați calmat furia și sunteți gata ca toate durerile să fie înlocuite cu pace. 
Persoanele sensibile la energie vor simți presiunii ale aerului când Arhanghelul Mihail taie legătura și are loc deconectarea. După aceea, vor simți mai multă energie, ameliorarea sau dispariția durerii.
Vă puteți conecta cu Arhangheli Mihail și Rafael, în același timp, pentru vindecare angelică în condiții de siguranță. Mihail taie și Rafel vindecă locul unde a fost tăiată coarda. Rafael vă va înconjura cu lumină verde smarald şi vă va vindeca complet vechile răni. În timp ce respiraţi profund, el va trimite energie vindecătoare verde în corpul vostru în locul unde au fost acele stringuri care au fost acum tăiate.Pe măsură ce respiraţi, orice senzaţie de gol sau de anxietate se umple acum, se vindecă şi este echilibrată de puternica energie vindecătoare a lui Rafael. Le mulţumiți Arhanghelilor Mihail și Rafael și tuturor entităților de lumină, care au asistat și ajutat, pentru această vindecare!
Puteți trimite energiile negative, pentru a fi absorbite, în pământ, pentru a fi transformate în energie pozitivă. Apoi cereți să fiți infuzați cu energie albastră și lumină de un alb pur, în scopul de a schimba energia într-o mai mare aliniere divină.
Este posibil să nu observați ceva imediat, dar în zilele următoare s-ar putea simți mai multă pace, vitalitate sau pur și simplu să vă simțiți mai „clar”.
Făcând acest exercițiu regulat vă va aduce un mare beneficiu pentru sistemul energetic, pentru sănătatea fizică și emoțională.
Se poate face această tehnică ori de câte ori vă confruntați cu o situație dură – mai ales dacă sunteți foarte sensibili și aveți tendința de a „căra” energia dureroasă a altora. Sunt persoane care fac această tehnică cel puțin o dată la șase luni. 
Tăierea cordoanelor eterice (de energie negativă) nu șterge amintirile, dar schimbă energia, și vă permite să fiți într-un spațiu mai neutru atunci când vă gândiți la acea persoană. În cele mai multe cazuri, oamenii simt un sentiment de liniște și bunăstare interioară.

Alt exemplu pentru procesul de tăiere a cordonului eteric

Puteți începe prin a apela la Dumnezeu, Iisus, ghizi spirituali, sau Sinele Superior pentru a vă ajuta cu acest proces. Vizualizați-vă că țineți o sabie de cristal. Spuneți cu voce tare: „Acum am tăiat și eliberat corzile acestei relații (numele persoanei)”, și în timp ce spuneți acest lucru, mutați brațele ca și cum ați ține o sabie și tăiați peste tot în jurul corpului, amintindu-vă să tăiați deasupra dvs și să trimiteți intenția. Vizualizați sabia cum merge mai adânc pentru a tăia rădăcinile relației. Ați putea vizualiza, de asemenea, că trageți în sus rădăcinile și că le smulgeți din câmpul dvs. energetic în timp ce continuați să tăiați cu sabia. Vizualizați corzile energetice estompate pe măsură ce tăiați și le trageți afară din dvs.
Ați putea observa, pe măsură ce faceți acest lucru, că unele corzi pot fi mai concentrate în zona buricului sau a inimii. Relațiile intime sunt de obicei mai concentrate în chakrele inferioare. (Acest proces, poate fi, de asemenea, folosit pentru a tăia corzile psihice cu părinții abuzatori).
Continuați să spuneți numele persoanei de care dorițiți să tăiați corzile eterice. Când simțiți că ați terminat tăierea de acea persoană și relație, faceți o pauză și obsevați dacă apare un sentiment care să indice dacă tăierea a avut succes. Cel mai bine este dacă tăiați doar câteva relații în ceremonia de tăiere a unei corzi. Începeți cu cei care vă ocupă mintea și inima prea mult sau abuziv.
Când simțiți că procesul este complet, faceți pauză și respirați pentru câteva clipe. Vizualizați o lumină lavandă care vă încercuiește, că vă creați un nou câmp de energie, curat. Se lasă inima să se extindă și să se simtă legătura cu Sinele Superior. Făcând această ceremonie ați creat un spațiu. Prin apelarea la Divin și Sinele dvs Înalt, se va aduce ceea ce aveți nevoie pentru a merge mai departe și să formați relațiile pe care le doriți.
În continuare, pur și simplu relaxați-vă și odihniți-vă sau dormiți. Este posibil să vi se facă foame.

Altă sugestie:
Chemându-l pe Arhanghelul Mihail, îl vizualizați ținând în mână o sabie strălucitoare și taie toate legăturile de teamă, toate legăturile create de gândurile rele din trecut și toate legăturile cu persoanele din prezent care vă sug energia. Puteți cere tăierea legăturilor în mod individual. 
 Cereți ca pacea să înlocuiască toate durerile.
Puteți vizualiza legăturile ca o pânză de păianjen, lipicioasă pe care Arhanghelul Mihail o taie.
Apoi îl chemați pe Arhanghelul Rafael. „Arhanghele Rafael, vino acum aici, te rog, am nevoie de ajutorul tău”. Așteptați o clipă să vedeți ce simțiți. Apoi vizualizați-l pe Arhanghelul Rafael cu o sticlă de spumă de curățare, vine până la dvs și suflă spumă spre corpul dvs. și imediat se dizolvă toate urmele legăturilor și rănile lor. Apoi, tot el, stopește ca dintr-un spray un lichid verde de vindecare. Vizualizați-vă corpul perfect vindecat, clar fără nici un string.

Alt exemplu:
Puteți spune: „Mamă-Tată Dumnezeu și Sfântul Duh vă rog asistați-mă în procesul de deconectare a tuturor conexiunilor de energie de la mine la alții și de la alții la mine.”
După ce cablurile au fost tăiate, înconjoarați-vă cu un cocon luminos, de lumină albă și spuneți: „Acum sunt dispus/ă să mă conectez cu Sursa mea Divină de energie și permit doar conectarea mea la alții și a altora la mine doar prin cea mai înaltă vibrație a Iubirii.”

Metodă de îndepărtare a corzilor eterice, care împiedică îndepărtarea oricăror cordoanele sănătoase și oferă posibilitatea de a vindeca problemele care ar exista (de atașament).

O metodă pentru îndepărtarea cablurilor de energie este de a vă imagina stând pe un gazon mare, verde, într-un cerc. Cercul poate fi realizat din frânghie fină de mătase - literalmente un „cordon”. Simțiți-vă protejați pe iarbă, în interiorul cercului. Imaginați-vă o coloană de lumină pură de înaltă frecvență care vine din ceruri.
Apoi imaginați-vă persoanele din viața dvs., pe care doriți, de asemenea, așezate într-un cerc alăturat format din cordon de mătase. Cele două cercuri sunt apropiate unul de altul, dar nu se ating. Puteți vizualiza câte cercuri doriți cu persoanele dragi, cu care aveți relații sănătoase. Permiteți astfel ca fiecare să aibă propriul lor spațiul de afirmare. Între dvs și celelalte persoane din cercurile alăturate există corzi dar nu le tăiați, le lăsați întregi. Doar le dezlegați, detașați. Alimentați focul iubirii și compasiunii. Le spuneți la revedere cu iubire și treceți mai departe!

Sugestie de invocare cu scopul de a tăia stringurile

„Eu (numele) cer îngerilor și ghizilor mei să mă îndrume, să mă ajute în această sarcină de tăiere a corzilor eterice care mă împiedică să fiu pe deplin sănătos/sănătoasă, fericit/ă, energic/ă, iubit/ă, iubitor/iubitoare.  Mi-aș dori să mă eliberez pentru eternitate din legătura cu (numele), astfel încât amândoi să putem merge liberi de legăturile care ne leagă și de toate atașamentele de energie din trecutul nostru comun. Este timpul pentru a trece dincolo de experiențele cărora le-am permis accesul. Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru ceea ce am învățat din lecțiile primite, dar acest atașament nu mai este necesar, mă reține și îmi afectează prezența mea „acum”.
Cu putere, acum, cer ca toate cablurile să fie tăiate, toate corzile energetice care ne leagă fizic să fie eliminate, dizolvate, transmutate, eliberate, și toată energia eliberată să fie trimisă în lumină și apoi, vindecată, să fie returnată, expeditorului.
Intenția mea este ca numai atașările de energie negativă trimisă către mine de la ... (numele) să fie dizolvate. Cu iertare și pace le dau drumul să se mute departe de mine și să meargă mai departe, în timp ce eu fac la fel.
Fac apel acum la Arhanghelul Mihail să folosească sabia de un albastru puternic (sau SANANDA, Saint Germaine, Kwan Yin, Maica Maria), să mă înconjoare și să taie cablurile/ stringurile/ corzile eterice și să-mi dea protecție. Eu cer ca acest lucru să fie complet și sigilat ACUM. Te rog să cureți aura mea de energiile și emoțiile negative, și sigileaz-o cu dragoste. Amin!”
Rămâneți câteva minute după repetarea acestor cuvinte, în liniște, respirați calm în timp ce îngerii lucrează pentru a îndepărta cablurile eterice și cârligele. Este posibil să observați o schimbare în energia dintr-o dată sau s-ar putea să nu simțiți nimic, nu contează. Pot fi simțite orice tip de senzații sau căldură în timpul acestui proces, acceptați-le cu credința că această tăiere este efectuată pentru dvs. acum. Ați putea face rugăciuni sau alte invitații către îngeri pentru ajutor în viața dvs.
Un moment bun pentru a utiliza această invocare este doar înainte de a merge la culcare. Puteți să o utilizați ori de câte ori doriți, pentru cât mai mulți oameni, de care doriți să vă eliberați. Ea va începe să funcționeze imediat, atâta timp cât nu reformați un atașament față de ei din nou. Dacă vă întrebați de ce îngerii doresc să facă acest lucru pentru dvs., răspunsul este simplu: Pentru că vă iubesc și asta este tot.

Altă sugestie pentru tehnica de tăiere a corzilor eterice

Începeți prin a crea spațiul dvs. liniștit – concentrați-vă asupra respirației, inspirați numărând până trei, apnee pe plin numărând până trei, expirați numărând până trei. Se repetă acest exercițiu de câteva ori și apoi relaxați-vă și vizualizați-vă aura în ochii minții, ca și cum ați fi o pasăre pe cer care se uită în jos la dvs, și zboară în jurul corpului dvs. auric. Faceți apel la ghizii și Sinele dvs. Înalt pentru a vă ajuta în timpul procesului de tăiere a cordoanelor de alimentare negativă, de atașament, și apoi mulțumiți. Fiți focusați pe intenția dumneavoastră de a obține cea mai mare bucurie. Pe măsură ce scanați aura ar trebui să fiți capabili să vedeți cablurile care s-au desprins și pe cele care au rămas.
Apoi invocați: „Chem acum pe Tatăl Creator, Mama Creator, Îngerii și Ghizii mei și pe Arhanghelul Mihail pentru a elimina negativitatea din aura mea la nivel celular și molecular. Le permit tăierea cordoanelor eterice nesănătoase și care m-au rănit, pentru binele meu cel mai înalt.
Stați liniștitiți, pur și simplu permiteți să primiți energia de vindecare, prin focusarea pe propria respirație.
Puteți vizualiza ființa de lumină, Arhanghelul Mihail, care cu ajutorul sabiei albastre taie corzile în jurul dvs pentru a vă purifica aura.
Dacă ați avut în minte o anume persoană de care ați dorit tăierea corzilor eterice negative puteți spune: „Eu te las să pleci. Fii liber/ă. Fii fericit/ă. Fii în pace. Te iert, îmi cer iertare și îți mulțumesc!” 

Alte supoziții:
Unii practicanți, susțin că tăierea sau îndepărtarea tuturor cordoanelor, ar crea un șoc în sistemul energetic emoțional. Anumite atașamente, pur și simplu nu ar trebui să fie eliminate, deoarece acestea sunt încă prea adânc ancorate în sistemele de energie și prin tăiere poate avea ca rezultat un șoc emoțional, creând o serie de senzații nedorite, sentimente și emoții puternice, fie pentru dvs, fie pentru persoana de la celălalt capăt.
Dacă există multe cabluri de energie negativă atașate, începeți cu cel mai proeminent sau cel mai deranjant. Începeți să tăiați cu dragoste, cu compasiune, câte unul odată. Apoi le conectați la energia pozitivă a rețelei cristaline a Pământului. Se repetă procesul și se continuă tăierea cordoanelor unul câte unul și conectându-le imediat la energia pozitivă a rețelei cristaline a Pământului sau aruncați-le într-o flacără violet.
Astfel nu se șochează sistemul niciuneia dintre părți, și permite practicantului să se vindece mai eficient și se sigilează punctele de conectare.

Arhanghelul Raphael

 Îl puteți chema pe Arhanghelul Raphael, rugându-l să introducă în corpurile și chakrele dvs. o frumoasă lumină verde smarald ca energie de vindecare, care să curețe orice frică rămasă, și să ajute la rezolvarea oricărei probleme, oricărui sentiment de vinovăție sau stresul unei situații. 
  Pur și simplu credeți și spuneți:
„Arhanghele Raphael, conectează-te la corpul meu și elimină orice dezechilibru sau energie negativă chiar acum.”
Și așa se întâmplă. Îngerii nu încalcă Voia lui Dumnezeu sau voința liberă a omului, astfel invocarea îngerilor este necesară.

Flacăra Violet

Utilizarea Flăcării Violet, energie de înaltă frecvență, de lumină spirituală, este extraordinar de utilă pentru a vindeca zonele în care au fost atașate cablurile și de a crea un scut în jurul fiecărei chakra pentru a preveni atașamente suplimentare.
Flacăra Violet transmută energia negativă transformând-o în lumină, care vă va face să vibrați la un model de energie mai mare, eliberând mai multă energie spirituală în corpurile dvs. Flacăra Violet este un instrument de auto-transformare. Ea are capacitatea unică de a transforma frica în curaj, anxietatea în pace și ura în iubire. Ea restabilește armonia și echilibrul.
Puteți folosi Flacăra Violet în armonie perfectă cu orice sistem de credință, religie sau practică. Nu există absolut nici o condiție aferentă.
Puteți memora o invocare sau puteți folosi cuvintele și sentimentele din propria inimă.
Spunând cuvintele cu voce tare este mai bine, deoarece puterea și vibrația cuvântului rostit are o energie, care ajută la crearea unor rezultate maxime ale Flăcării Violet (sau puteți spune pur și simplu în minte).
Pasul 1. Aduceți Flacăra Violet în corpul dvs. Adresați-vă Sinelui Superior, ghidului sau îngerilor dvs., cerând să vă ajute în a aduce sau să ceară ca flacăra să „se arate”. Vizualizați-o. (Nu are importanță dacă o puteți vedea de fapt.)
Pasul 2. Imaginați-vă Flacăra Violet în jurul corpului. Aduceți-o în interiorul corpului și în chakra inimii. Flacăra vă umple corpurile emoționale, mentale și spirituale.
Pasul 3. Cereți Flacăra Violet să transmute tot ceea ce doriți să fie modificat sau eliminat din viața dvs.
Flacăra Violet transmută în lumină toate gândurile și emoțiile mele negative. Flacăra Violet transmută în lumină cele mai dense sentimente, emoții, acțiuni, fapte, gânduri și karma mea. Flacăra Violet dizolvă în lumină toate corzile eterice care nu sunt spre binele meu superior.”
Pasul 4. Folosiți flacăra pentru a schimba negativitatea în Lumină Divină și pentru a vă umple corpul.
„Eu sunt o ființă de foc Violet
Eu sunt puritatea pe care Dumnezeu o dorește
 Eu sunt Flacăra Violet în acțiune.”
(Se repetă de 3 ori)
„Dragă prezență luminoasă EU SUNT
Înconjoară-mă și sigilează-mă cu tubul tău de lumină,
Maeștrii Înalțați ai flacării
Vă chem acum în numele lui Dumnezeu,
Păstrați templul meu liber
De toate discordiile trimise către mine,
Eu chem în continuare Flacăra Violet
Pentru a transmuta toate dorințele
În numele, libertăți
Până când Eu sunt una cu Flacăra Violet.”
(Se repetă de 3 ori)

Conexiunea la Sinele Divin
Exercițiu pe care îl puteți face pentru dvs. sau pentru o altă persoană

În primul rând se face o meditație, sau o relaxare pentru a vă alinia la Sinele Divin  sau dacă lucrați pe altcineva, cereți clientului/pacientului, să facă asta pentru a se putea alinia cu  Sinele lui Divin.
Toți pașii de mai jos, îi puteți face pentru dumneavoastră sau dacă lucrați pe o altă persoană, cereți-i să facă asta, ca și când îi sugerați pașii în timpul unei meditații ghidate.
Aduceți Sinele Divin  al persoanei cu care aveți un atașament nesănătos, cordoane nesănătoase conectate. 
Amintiți-vă că vine Sinele Divin  al persoanei, fără toate temerile, îndoielile și probleme de control. Imaginați-vă persoana în întregime, plină de lumină iubitoare.
Odată ce simțiți prezența persoanei, vorbiți-i, spuneți-i din inimă ce simțiți despre trecut, despre modul în care aceasta v-a rănit și cât ați suferit în timpul relației. Puteți face acest lucru silențios, în minte, dacă nu vreți să spuneți cu voce tare. Descărcați-vă spunând tot ce „vă doare”, „luați-vă pietrele de pe suflet”. 
Și apoi, odată ce ați terminat ce aveați de spus persoanei chemate, după o scurtă pauză, este timpul ca Sinele Divin  al celeilalte persoane să vorbească. Amintiți-vă că sunteți în siguranță. Aceasta este o persoană iubitoare, adevăratul sine, fără teamă sau furie. Spuneți-i să vorbească din inimă, spunând toate lucrurile care au deranjat-o la dvs.. Ascultați acum cu inima deschisă și fiți dispuși să primiți ceea ce are de spus. (Poate fi o comunicare telepatică sau poate crea un sentiment). Ascultați și așteptați în liniște informațiile ce vin.
Apoi cereți iertare. Iertarea este luarea deciziei de a nu căra emoțiile negative mai departe.
Întrebați-vă dacă sunteți dispuși să ajutați această persoană cu ceea ce are nevoie. Este în regulă dacă nu sunteți dispuși să faceți ceva pentru cealaltă persoană. Întrebați-i ce ei sunt dispuși să facă pentru ei înșiși.
Odată ce acest proces se simte complet, chemați o ființă spirituală înaltă pentru a vă ajuta.
Priviți în spațiul dintre dvs și acea persoană. Acolo veți vedea atașamente, unele vor fi sănătoase și pline de lumină, altele vor fi nesănătoase arătând ca niște ramuri moarte de copaci. Acum cereți ghidului dvs spiritual să vă ofere un instrument pentru a tăia toate conexiunile moarte și nesănătoase. Pe măsură ce tăiați aceste atașamente, ghidul vindecă cu lumină locurile de unde au fost tăiate aceste stringuri.
Ați putea alege culoarea preferată pentru lumina de vindecare folosită. Continuați tăierea atașamentelor nesănătoase, până când conexiunile dispar și doar lumina sănătoasă rămâne. Ghidul dvs. va lua corzile vechi și le oferă Mamei Pământ să fie transmutate în viață nouă. (În cazul în care persoana pe care o chemați vrea să vă ajute, permiteți-i să facă parte din acest proces.)
 Odată ce tăierea este completă și toate punctele de conectare vechi sunt sigilate cu lumină, sunteți, Acum, liberi să puneți capăt acestei relații sau să continuați pe o bază care este sănătoasă pentru amândoi.
Mulțumiți Sinelelui Divin al persoanei pe care lucrați, de care ați tăiat corzile, și spuneți „la revedere”, permițându-i să se întoarcă la ceea ce făcea. Mulțumiți Sinelelui Divin și ghidului dvs. și reveniți ușor în starea de veghe, la starea de conștiință.

Îndepărtarea unui cordon este un proces în trei etape:

1. deconectarea
2. aruncarea
3. curățarea și vindecarea punctului de ancorare, punctului de conectare, punctului de atașament.

Invocare pentru a curăța karma
Invoc polii de lumină, Iisus....îngeri....
Eu sunt cine sunt.
Anulați, anulați și dizolvați toate promisiunile, sau convențile pe care le-am făcut și care mă împiedică să interacționez cu adevărul universal, cu lumina acum sau în orice altă viață a mea.
Doamne Dumnezeule, îndepărtează și dizolvă orice promisiune sau convenție, pe care am făcut-o și de care sunt acum legat/ă, și care mă împiedică să mă contactez la Adevărul Universal, Lumina.
Îl rog pe Iisus care m-a răscumpărat să anuleze orice blestem pe care l-am făcut sau care a fost aruncat asupra mea, în orice timp sau spațiu în care am existat.
Eu sunt cine sunt. Îl rog pe Iisus, să mă aducă înapoi la tărâmul iubirii - așa să fie, acum.
Eu sunt cel/cea care comanda și cer în numele Duhului Sfânt, fiecărei creaturi care vrea să mă domine, sau care în orice fel folosește energia mea, să plece acum și să nu se întoarcă niciodată.
Eu cer ca nici o altă ființă care nu ar trebui să fie legată de mine să se desprindă de mine pentru totdeauna.
Îl rog pe Iisus Hristos să conducă aceste ființe la tărâmul iubirii pure.
Așa să fie, acum!
Eu Sunt Cel Ce Sunt,
Eu cer să îmi aud sufletul.
Iisuse Hristoase, Duhule Sfânt, voi ființe de lumină, deschideți canalul printre noi, activați stâlpul de lumină, curățați-mă, vindecați-mă.
M-am deschis la binecuvântările infinite ale tot ceea ce este.
Eu cer Duhului Sfânt să mă mute în esența divină a unei coloane.
Te rog, Mare Spirit să mă ajuți și să mă aperi.
Sufletul meu chemă Prezența Divină.
Fii lângă mine, ajută-mă, călăuzește-mă, apără-mă.
Arată-mi ascensiunea și viața veșnică în calea de continuă expansiune.
Eu sunt cine sunt. Prezența Divină, anulează și dizolvă toată energia nedorită, energia negativă, care în această viață sau în orice altă viață a mea a provocat karma.
Acum sunt și accept conștiința lui Cristos în fiecare celulă a programului meu ființă.
Chem Duhul Sfânt să elimine toate forțe negative care s-au atașat de sufletul sau corpul meu.
Chem Prezența Divină în sufletul meu.
Vreau să elimini din sufletul meu toate ființele care mă domină sau care îmi consumă energia.
Vreau să elimini orice blestem care ar fi asupra mea, inclusiv blestemul transmis prin generații.  
Mulțumesc!
Îmi cer iertare tuturor celor care sunt împotriva mea.  
Îmi cer iertare tuturor celor cărora, în orice moment, intenționat sau neintenționat, le-am greșit.
Îi iert pe toți cei care au păcătuit împotriva mea, în orice spațiu, în orice moment.
Îmi cer iertare mie, pentru fiecare agresiune voită sau involuntară comisă împotriva mea, în orice spațiu și în orice moment.
Îmi cer iertare Creatorului tuturor pentru păcatul meu, comis în orice spațiu și în orice moment.
Îmi cer iertare în numele părinților mei tuturor celor care au fost lezați în mod intenționat sau neintenționat, în orice moment, pentru orice greșeli comise.
Îmi iert părinții pentru orice au păcătuit/greșit în orice loc și în orice moment.
Îmi cer iertare în numele părinților mei de la Creator pentru toate păcatele, crimele și omisiunile făcute în mod intenționat sau neintenționat în orice spațiu, în orice moment.
Îmi cer iertare în numele tuturor acelor familii care sunt împotriva oricărui membru al familiei mele din orice spațiu, din orice moment.   
Îi iert pe toți în numele familiei mele, care au greșit în orice loc și în orice moment.
Îmi cer iertare în numele Creatorului tuturor membrilor familiei.
Îmi cer iertare Creatorului nostru, îmi cer iertare mie, îmi cer iertare strămășilor mei și tuturor ființelor întâlnite în orice timp și în orice spațiu! Amin!
Uniune Spirituală


Sper că v-am fost de folos. Binecuvântări în călătoria voastră spirituală!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC