100 de lucruri pe care ar fi bine sa le stii despre femei!


  1. Toate femeile iubesc să flirteze cu reprezentații sexului masculin.
  2. Dacă o întrevedere presupune un număr mai mare de 3 femei, atunci discuția cu siguranță va veni despre bărbați.
  3. Sunt foarte delicate, sensibile și susceptibile, nici nu vei fi la curent cu motivul supărării.
  4. Dacă îi ceri unei femei să-ți arate mâinele, aceasta le va întinde cu palmele în jos, demonstrând manichiura.
  5. Femeile pot îndeplini mai multe lucruri concomitent: vopsesc unghiile, urmăresc telenovela și vorbesc la telefon..
  6. Când o femeie se îmbracă, ea începe mereu cu bluza. După aceea se gândeşte la ce pantaloni sau fustă va purta. Bărbatul procedează tocmai invers. Primul obiect vestimentar este pantalonul.
  7. Femeile dechid gura în mod instinctiv atunci când se machiază.
  8. Femeile consideră că lucrurile bărbatului sunt 100% proprietate comună. În schimb, lucrurile femeii aparțin doar ei.
  9. Femeile acoperă gura cu palma atunci când cască, și nu cu pumnul cum o fac bărbații.
  10. Aruncă diferit. Bărbaţii vor arunca o minge ducând-o de la ceafă şi peste cap. Femeile, o vor îmbrăţişa ca apoi să o arunce din lateral.
  11. O femeie nu are obiceiul bărbatului de a se scărpina în cap atunci când se gândeşte să răspundă la o întrebare confuză. Femeile nu lasă să se vadă că sunt puse în dificultate. Şi mai mult, nu-şi vor strica coafura cu un astfel de gest.
  12. O femeie se simte ciudat dacă nu poartă ceva în mâini. De aceea are mereu o borsetă sau o geantă. De dimensiuni variabile.
  13. Dacă întâlnirea a fost stabilită la 19:00, femeia va începe să se aranjeze chiar de dimineață și în final oricum va întârzia.
  14. Femeile deschid sticlele cu deschizătoare special concepute pentru un astfel de ritual.
  15. Femeile poartă cu dezinvoltură lenjeria intimă care pentru majoritatea bărbaţilor este cel puţin incomodă. Nu, ele sunt fericite să poarte acest instrument de tortură denumit bikini.
  16. Intuiția feminină nu este un mit. Femeia într-adevăr are darul de a simți când iubitul s-a reținut cu colegii într-un bar și când a fost cu altă femeie.
  17. Majoritatea femeilor cred că foștii lor iubiți așteaptă cu disperare un semn de la ele ca să se întoarcă.
  18. Dacă femeia te consideră drept prieten, nu spera la ceva mai mult.
  19. Orice femeie dorește să afle mai mult despre fosta pasiune a iubitul său, ba chiar s-o vadă,, dacă are o astfel de posibilitate, pentru a se asigura că este mai bună decât fosta prietenă.
  20. Atunci când femeia încearcă să afle denumirea echipei de fotbal preferate a bărbatului său, dorește de fapt să ghicească parola de la poșta lui electronică.
  21. La începutul relației, femeile deseori flirtează cu prietenii și colegii partenerul său pentru ca aceștia s-o aprecieze pe deplin.
  22. O femeie poate trece ușor peste lipsa de finanțe la un bărbat, însă nu-i va ierta nicodată lipsa simțului umorului și a imaginației.
  23. Femeile se opun sexului după primul randevu din cauza principiilor sale, deși instinctiv nu sunt contra lui.
  24. O femeie trebuie neapărat să vorbească cel puțin 15 de minute fără oprire, dar cel mai important este să i se dea impresia că este ascultată. Ai uitat când e ziua ei? Pregătește-te de ce e mai rău.
  25. Unele femei mai au alți bărbați de rezervă atunci când simt că relația cu iubitul se duce de râpă.
  26. Ele urăsc jocurile pe calculator, fotbalul, întâlnirea cu prietenii, adică tot ceea ce-i sustrage atenția bărbatului lor de la ele.
  27. Nu iartă nimic și periodic reamintesc ceea ce le-a provocat durere și suferință.
  28. Femeile doresc să arate mai mereu frumoase nu pentru sine, ci doar pentru a impresiona sexul masculin.
  29. Vizitează pagina iubitului său în rețelele de socializare mai des decât o face însuși bărbatul.
  30. Femeile se simt încrezute în sine atunci când se adună în grupuri: la budă merg cu o prietenă, la shopping – cu două..
  31. Femeile iubesc animalele și jucăriile de pluș și dacă te numește ”ierpuraș” sau ”pisoiaș”, să știi că te iubește.
  32. Atunci când se ceartă cu iubitul, prietena ei va fi prima persoană pe care o va telefona pentru a se plânge.
  33. Absolut orice femeie consideră că are ceva kilograme în plus, așa că o dată la trei luni începe o dietă.
  34. Toate femeile sunt ca florile – iubesc să audă complimente și dacă nu primesc măcar unul pe zi – se ofelesc.
  35. Femeia niciodată nu va găti o masă gourmet exclusiv pentru sine.
  36. Domnișoarele sub vârsta de 25 de ani nu vor începe o relație cu bărbați mai tineri decât ele.
  37. Femeile deseori păstrează scrisorile, cărțile poștale, sms-urile de la foștii iubiți și periodic le recitesc.
  38. Femeia evaluează alt organism de sex feminin exclusiv din punct de vedere al aspectului fizic, ignorând calitățile intelectuale.
  39. După destrămarea relației de cuplu, femeile plâng nopți întregi și suferă încă un an.
  40. Unele domnișoare au încercat să fumeze cel puțin o dată în viață, dar niciodate nu vor recunoaște acest lucru.
  41. Practic toate femeile discută cu prietene despre relațiile sale intime cu parteneri.
  42. 70% dintre femei preferă ciocolata în locul sexului.
  43. Femeile nu au niciodată ceva decent de îmbrăcat. Nu te lua după rafturile întregi de haine din dulap, pur şi simplu „nu înţelegi”.
  44. Femeile pot avea parteneri mult mai tineri decât ele fără să fie numite „perverse bătrâne”.
  45. Dacă un bărbat merge într-o excursie de 7 zile, va lua cu el haine pentru 5 zile şi va purta unele lucruri de două ori; dacă o femeie merge într-o excursie de 7 zile va lua cu ea 21 de outfituri pentru că nu ştie ce are chef să poarte ziua următoare.
  46. Numărul mediu de obiecte din baia unei femei obişnuite este 437. Un bărbat nu va fi capabil să identifice majoritatea acestor obiecte.
  47. Atunci când femeile răspund „Sunt bine”, după câteva secunde nu vor fi bine.
  48. Femeile nu se înşală niciodată. A cere scuze este responsabilitatea bărbaţilor.
  49. E în regulă ca femeile să danseze împreună şi să nu fie considerate lesbiene, dar nu vei vedea decât bărbaţi gay facând același lucru.
  50. Femeile NU vor un răspuns sincer la întrebarea „Cum arăt?”.
  51. Femeile NU vor un răspuns sincer la întrebarea „Arată bine tipa aia?”.
  52. Femeile se emoționează extrem de ușor. Pot să plângă instantaneu. Li s-a rupt o unghie? S-a dus rujul de pe buze? Nu pornește mașina? Nimic mai simplu: după un pic de plâns, îl sună pe iubitul său și îi spune prin ce coșmar tocmai a trecut…
  53. Sexul este cea mai puternică armă a femeilor. Sexul face și desface și poate fi interpretat într-o mie de variante. Dacă el este doar puțin altfel decât ieri, atunci ea îl întreabă neapărat: ”S-a întâmplat ceva?”, ”Nu mă mai iubești?”.
  54. Este ceva foarte curios, femeile își găsesc defecte una alteia foarte ușor. De la pantoful care nu era asortat cu poșeta și până la coafura nu știu cum, totul este in vizorul femeilor.
  55. Dacă sunt întrebate de bărbat despre trecutul lor, nu ar recunoaște pentru nimic în lume că au fost cu mai mult de 1, 2, maxim 3 bărbați. De obicei algoritmul pare să fie următorul: se ia numărul total de bărbați și se împarte la 5.
  56. Femeile au nevoie să fie susținute, atinse, să fie însoțite în permanență și să li se spună cât de speciale sunt. Au nevoie (cel puțin) de ajutor moral, emoțional, mental, spiritual și altele…
  57. O femeie care nu e geloasă, înseamnă că nu e femeie. Te-a pus naiba să pomenești numele altei femei? OK, fii pregătit pentru ca încă un vulcan este pe cale să explodeze.
  58. Când o femeie stă jos, de cele mai multe ori va sta picior peste picior. Masculii vor prefera să se întindă peste tot. Sigur, unul din motive este vestimentaţia. Însă la bărbaţi explicaţia vine din trecut.
  59. Bărbaţii au o vedere bună, directă. Datorită anilor de vânătoare din vremea când peştera era numită casă. Femeile în schimb au o vedere periferică mult mai bună. Probabil tot din aceea perioadă, doar că ele se uitau după copii.
  60. Dacă o femeie are o problemă, îşi va suna mama, prietenii, amicii, verişorul ăla de departe cu care nu a mai vorbit din clasa a doua şi la naiba! Nu o lăsa în autobuz căci persoana de lângă ea va şti ce probleme are! Un barbat când are probleme, cel mai probabil se va aşeza în faţa televizorului, nu va vorbi şi va încerca să se detaşeze de situaţii cât mai mult.
  61. După ce face baie, o femeie are obiceiul să-şi înfăşoare prosopul în cap, asemenea unui turban. Asta pentru cel puţin un minut. Nu se cunoaşte originea acestei deprinderi orientale.
62. Multe femei își fac griji de felul în care arată în timpul unei partide de sex.
63. Femeile sunt total indiferente atunci când vine vorba de organele lor genitale. Ele nu vorbesc între ele despre acest aspect, nu își dau porecle și nici nu se enervează pe ele vreodată.
64. Dacă o femeie își dă seama că are fermoarul de la pantaloni deschis, nu-i pasă atât de mult, cum se întâmplă în cazul unui bărbat.
65. Femeia se îndrăgostește prima data de ochii bărbatului.
66. Are nevoie de sentimente înainte de a face dragoste.
67. Un procent solid de femei cotrobăiesc prin buzunarele și în agenda telefonică a partenerului lor.
68. Creierul femeilor este cu 10% mai mic decât cel al bărbaților.
69. Dacă femeia insistă asupra ceva, e mai bine să-i cedezi acest lucru – va rămâne recunoscătoare.
70. Femeile cred în horoscoape, superstiții și prognoze meteo, ceea ce-i permite să găsească pentru orice situație culpabilul (pisica neagră, de exemplu).
71. Nu te va ierta niciodată dacă nu vei observa coafura sau noua manichiură.
72. După ce fac dragoste, femeile au chef de vorbă şi sărutări lungi. Bărbaţii au chef să doarmă.
73. Femeile nu vor înţelege de ce jucătorii de fotbal stau în linie, cu mâinile încrucişate atunci când se execută o lovitură de pedeapsă.  La fel cum nu vor înţelege tremurul bărbaţilor atunci când, un oarecare dintr-un film, este lovit în zona cea mai sensibilă.
74. Prietena femeii este o sursă valoroasă de informații.
75. Femeile nu pot să păstreze secrete, de aceea iubesc să bârfească.
76. 95% dintre femei au complexe din cauza aspectului lor.
77. Femeile iubesc să privească filme la care poți plânge ore în șir.
78. Inima femeilor este cu 20% mai mică decât cea a bărbaților.
79. Femeile sunt atrase de bărbați agresivi și brutali, dar doresc să construiască o familie cu bărbați mărinimoși și tandri.
80. Femeile sunt mai vigilente la volan decât bărbații, întrucât instinctul de autoconservare feminin e dezvoltat mai puternic.
81. Femeia consideră că anume bărbații trebuie să telefoneze primii.
82. După prima întâlnire femeile își imaginează ziua nunții și cum vor arăta viitorii lor copii.
83. Adevărata femeie are o colecție întreagă de poșete și încălțăminte.
84. Femeile preferă sexul pe întuneric și bărbații – pe lumină.
85. Acestea traiesc orice moment mai intens decât reprezentanții sexului masculin.
86. Femeia vorbește și gesticulează mult mai mult decât bărbatul.
87. Femeile pot avea orgasmuri multiple, spre deosebire de bărbați.
88. Femeile rețin chipurile oamenilor mai bine decât bărbații și tind să se concentreze mai mult decît aceștia asupra trăsăturilor celor cu care intră în contact.
89. Pentru că ea folosește anumite părți ale creierului în același timp, femeii îi este greu să distingă între dreapta și stânga.
90. Femeile sunt mai pricepute în diferențierea sunetelor.
91. Sexul frumos are capacitatea de a fi atent într-o discuție față în față cu cineva și de a urmări și o altă conversație, pe când bărbatul nu se poate concentra decât asupra unei singue activități.
92. Bărbații trebuie să înțeleagă că, atunci când o femeie vorbește, ea nu așteaptă să i se găsească soluții.
93. Când un bărbat intră cu soția lui într-o încăpere, el identifică detaliile tehnice, pe când femeile analizează chipurile și știu exact cine cu cine și ce simte fiecare.
94. Femeile identifică mai ușor partenerii infideli.
95. Femeile codifică mai bine amintirile cu conținut dureros, cele emoționale.
96. Femeile sunt de două ori mai predispuse decât bărbații să sufere de depresie și tulburări.
97. Sunt mai geloase atunci când aud despre infidelitatea emoțională.
98. Femeia are o capacitate foarte dezvoltată de a observa orice amănunt, cât de mic, precum și schimbările de aspect sau de comportament ale celorlalți.
99. Femeile descriu culorile mult mai amănunțit decât bărbații.
100. Bărbatul se pierde pe sine în muncă și în performanțele ei, pe când femeia se pierde în detaliile vieții și în mulțimea relațiilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMPEDIU. Chirurgia eterică și taierea cordoanelor. Simptome. Exemple. Sugestii. Invocări.

Trăsături de personalitate accentuate dupa Karl Leonhard

"SEXUL SI SCHIMBUL ENERGETIC CARE ARE LOC